Trident on Vkontakte Trident on Facebook

Іспанія віза


 

Увага! При відкритті візи до Іспанії обов’язковою вимогою є оформлення в нашій компанії комплексного страхування – медичного та від фінансових ризиків.

Для оформлення страхових полісів необхідно заповнити дану анкету (зразок тут) та надіслати за адресою:  е-mail viza3(at)trident.lviv.ua


Вартість туристичної візи:

- для  дорослого – 70 євро: 40 євро консульський збір + 25 євро послуги візового центру + 5 євро послуги компанії.

- для дітей до 18 років та пенсіонерів, які не працюють - 25 євро послуги візового центру

- якщо віза відкривається тільки дітям або пенсіонерам - 25 євро послуги візового центру + 100 грн. послуги компанії

УВАГА!!! Оплата здійснюється виключно у євро. Приймаються лише цілі та непошкоджені купюри.

Термін оформлення візи: 2 тижні.

Для перегляду інформації натисніть на "+"

Показати все / Приховати все

fold faq

Необхідні документи для дорослих

Кожному заявнику необхідно підписати письмову згоду про збереження даних ( зразок)

 

1. Анкета  консульства Іспанії (подивитись зразок ):

- роздруковується на кожного туриста в двох екземплярах;

- кожен турист особисто ставить підпис на стр.3 (п.37), та стр. 4   в обох екземплярах;

2. Оригінал закордонного паспорту та копії всіх його сторінок:

Посольство не приймає продовжені паспорти та паспорти на дівочому прізвищі, якщо після шлюбу прізвище змінено !!!

- копії ВСІХ сторінок обов’язкова;

- при наявності двох паспортів, подаються обидва паспорти з копіями всіх сторінок;

- закордонний паспорт повинен бути дійсним не менше 6 місяців від дня закінчення подорожі,

- у паспорті повинні бути принаймні дві вільні сторінки для дорослого та дві вільні сторінки на кожну вписану дитину, якщо їй відкривається віза.  Сторінки "4" і "5" - "Особливі відмітки" не приймаються до уваги;

- якщо попередній паспорт було здано в ОВІР, то про його ануляцію у громадянському паспорті має стояти про це відмітка. Якщо відмітки нема, необхідно брати довідку в ОВІРІ про ануляцію (перекладається на іспанську або англійську мову);

 

3. Копії ВСІХ сторінок громадянського паспорту:

-  копії мають бути чіткими, на листі формату А4, по 2 розвороти на сторінці з дотриманням порядку сторінок.

 

4. Дві фотографії кольорові:

- розмір фотографій 3,5 х 4,5 см на білому фоні,  70-80% фотографії повинна займати голова;

- фото мають бути чіткими, однаковими, і зробленими не пізніше ніж за 3 місяці до подачі документів в посольство;

- скановані фото не допускаються;

- фотографії подаються всіх учасників подорожі, включно з дітьми будь-якого віку.

 

5. Клопотання про оформлення візи (подивитись зразок );

 

6. Довідка з місця роботи (перекладається на іспанську або англійську мову) подивитись зразок :

- має бути вказано: дата прийому на роботу, посада, заробітна плата за останні 6 місяців, гарантія збереження посади та окладу на період подорожі;

- на фірмовому бланку, з адресою та контактними телефонами установи, що видала довідку, за підписом директора та головного бухгалтера установи;

- у випадку, коли турист є директором установи, довідку підписує заступник директора та бухгалтер.

Увага! в довідці повинні бути вказані дійсні телефони підприємства, які будуть обдзвонюватись співробітниками посольства в обов'язковому порядку.

 

6.1. Якщо туристприватний підприємець:

- копія свідоцтва про державну реєстрацію суб'єкта підприємницької діяльності (перекладається на іспанську або англійську мову);

- останній звіт про доходи, що подавався у податкову інспекцію або довідка про доходи з податкової інспекції (перекладаються на іспанську або англійську мову);

- якщо приватний підприємець платник єдиного податку – копія про реєстрацію платника єдиного податку (перекладається на іспанську або англійську мову).

 

6.2. Якщо турист – пенсіонер:

- ОРИГІНАЛ та копія пенсійного посвідчення (перекладається на іспанську або англійську мову);

- довідка з пенсійного фонду про нарахування пенсії за останні 6 місяців (перекладається на іспанську або англійську мову).

 

7. Фінансові гарантії: надаються на кожного учасника туру з розрахунку 590 євро на особу на термін туристичної поїздки до 9 днів, та на кожен наступний день - 65 євро на особу:

- довідка з банку на фірмовому бланку з підписом представника банку та мокрою печаткою про залишок та рух коштів як мінімум за три місяці (перекладається на іспанську або англійську мову), або

- копія кредитних карток з чеком з банкомату про залишок коштів, або

- копії тревел чеків + копії квитанцій на їх купівлю, або

- квитанція про купівлю євро: з датою не пізніше 10 днів до подачі в посольство, з прізвищем туриста та печаткою або штампом банку.

Увага : депозитні рахунки не приймаються!

 

8. Документи про стабільність фінансового стану (обов’язково для осіб, що не мали шенгенських віз за останні 3 роки):

- копії документів, що підтверджують володіння пакетом акцій, нерухомістю, автотранспортом тощо (перекладаються на іспанську або англійську мову).

 

9. Копія свідоцтва про одруження  чи про розірвання шлюбу (перекладається на іспанську або англійську мову).

 

10. Спонсорство вразі неплатоспроможності (пенсіонери, діти, домогосподарки):

- необхідно надати нотаріальну заяву від найближчих родичів (батько, мати, чоловік) про фінансування даної подорожі. Заява пишеться в довільному стилі, необхідно вказати прізвище і родинні зв’язки між ними, а також вказати терміни конкретної подорожі, яка фінансується (перекладається на іспанську або англійську мову);

- довідка з місця роботи особи, що фінансує подорож згідно п.6 та фінансові гарантії згідно п.7. (перекладаються на іспанську або англійську мову);

- копії закордонного та громадянського паспортів.

 

11. Підтвердження про транспортний засіб  - туди і назад:

- бронювання авіаквитків, квитків на поїзд, автобус;

- у випадку подорожі на власному автомобілі –  «зелена карта» та копія  водійських прав і техпаспорта.

 

12. Медичний страховий поліс на всіх учасників подорожі.
Зверніть увагу: Якщо у Вас тур, наприклад, з 05.01-12.01.2012, тоді медичний страховий поліс повинен бути виписаний з коридором + 15 днів тобто, термін дії страхового полісу 05.01-27.01.2010 з терміном перебування 8 днів.

З 01.06.2012 згідно вимог Косульств Країн членів Шенгенської зони обов'язкове вказання у медичній страхівці наступної інформації: Страховий захист надається відповідно "Рішення Ради ЄС 2004\17\EG щодо медичного страхування подорожуючих осіб"

fold faq

Необхідні документи для дітей

Важливо:

- дітям, яким виповнилось 16 років, необхідно мати власний проїзний документ ОБОВ’ЯЗКОВО;

- у випадку оформлення візи лише дитині (до 16 років), що вписана в паспорт одного з батьків, який має візу, консульський збір сплачується в повному обсязі;

- якщо дитина до 18 років подорожує без супроводу батьків або з одним з батьків обов’язковим є оформлення нотаріального дозволу на вивіз дитини за кордон у супроводі дорослого. Оскільки один оригінал залишається в посольстві, щоб уникнути непорозумінь на митниці, необхідно оформити 2 екземпляри дозволу.

 

Для дітей, що вписані у паспорт батьків:

- анкета консульства Іспанії, що роздруковується в двох екземплярах. Підписує анкету дитини до 18 років(!!!) один з батьків, в чий паспорт вписана дитина (подивитись зразок );

- клопотання про оформлення візи (зразок);

- 2 фотографії згідно п.4;

- довідка з місця навчання (школа, дитячий садок), де вказано, що адміністрація навчального закладу не заперечує щодо подорожі (перекладається на іспанську або англійську мову);

- копія свідоцтва про народження (перекладається на іспанську або англійську мову);

- копії всіх сторінок громадянських паспортів обох батьків;

- копії всіх сторінок закордонних паспортів обох батьків.

 

Для дітей з власним проїзним документом :

- проїзний документ дитини, що має бути дійсним не менше 6 місяців від дня закінчення подорожі та мати принаймі дві вільні сторінки. Сторінка 2 - "Особливі відмітки" не приймаються до уваги. При наявності двої проїзних документів, подаються обидва з копіями всіх сторінок;

- анкета консульства Іспанії, що роздруковується в двох екземплярах. Підписує анкету дитини до 18 років(!!!) один з батьків, в супроводі якого дитина буде перебувати в Іспанії (подивитись зразок );

- клопотання про оформлення візи (зразок);

- копія свідоцтва про народження (перекладається на іспанську або англійську мову);

- довідка з місця навчання (школа, дитячий садок), де вказано, що адміністрація навчального закладу не заперечує щодо подорожі (перекладається на іспанську або англійську мову);

- копії всіх сторінок громадянських паспортів обох батьків;

- копії всіх сторінок закордонних паспортів обох батьків

- страхівка

fold faq

Важлива інформація

- Працівники посольства зберігають за собою право попросити надати додаткові документи, або запросити туриста на співбесіду.

- Неправдивість поданих даних може стати причиною відмови у відкритті візи.

- Документи осіб, які подорожують разом (члени сім'ї, друзі, знайомі ,колеги) повинні подаватись разом !

- Документи на візу приймаються до роботи не пізніше ніж за 17 робочих днів до початку туру!!!

- У роботу приймаються лише анкети розміщені на нашому сайті, друковані або заповнені вручну чітким розбірливим почерком!!!

- У пакеті документів обов’язковою є наявність окремого списку-переліку усіх переданих документів від туриста, роздрукований з нашого сайту! З даним переліком ознайомитись можна тут (
doc)

- Просимо всі документи комплектувати згідно нумерації списку.

- НЕВІРНО СФОРМОВАНИЙ ПАКЕТ ДОКУМЕНТІВ В РОБОТУ НЕ ПРИЙМАТИМЕТЬСЯ!!!!

 

Всі документи повинні бути перекладені на іспанську або англійську мову та завірені в відділі перекладачів.

За Вашим бажанням довідки можуть бути перекладені менеджерами нашої фірми за додаткову плату - 30 грн.\ст.

Увага!

Ваш браузер застарів, для коректного відображення сторінки встановіть нову версію браузера.

FireFox >>> Opera >>> Google Chrome >>> Internet Explorer >>>

закрити