Trident on Facebook

Віза Йорданія


 

Віза і кордон

Візу до Йорданії можна отримати декількома способами: 
1. Безпосередньо після прильоту до Аммана, в Міжнародному Аеропорті Королеви Алії (або в будь-якому іншому місці при перетині кордону держави).
Виняток становлять лише прибуття до країни по Мосту Короля Хусейна або на поромі з Єгипту. Віза дійсна протягом двох тижнів з дня видачі, в будь-якому відділенні поліції її можуть вам без проблем подовжити.

2. У консульстві Королівства Йорданії. При виїзді з Йорданії стягуються податки з туристів, що пробули в країні менше п'яти ночей. Сума невелика, складає 5 йорданських динарів (долари не приймаються).

Документі, необхідні для отримання візи:

  • закордонний паспорт
  • 1 фотографія
  • заповнена анкета
  • медична страховка
  • підтвердження про бронювання готелю

 

Порядок сплати консульського збору:

при отриманні візи в аеропорті, консульський збір сплачується безпосередньо на місці.

 

Офоромленіє візи неповнолітнім:

Діти, вписані до паспорту одного з батьків, з яким подорожують, в'їжджають по його візі, а ті, хто має власні проїзні документи оплачують повну вартість візи для дорослих. Про те, що з дорослим поїде дитина, вписана до паспорта дорослого, слід обов'язково повідомити, оскільки про це робиться спеціальна позначка у візі.

 

Здобуття візи в Акабі:

Цю візу можуть отримати безкоштовно всі, хто в'їжджає в країну через Спеціальну економічну зону в Акабі (через порт, сухопутні та повітряні кордони).

При виїзді з Йорданії стягуються податки з туристів, що пробули в країні менше п'яти ночей. Сума невелика, складає 5 йорданських динарів (долари не приймаються).

Увага!

Ваш браузер застарів, для коректного відображення сторінки встановіть нову версію браузера.

FireFox >>> Opera >>> Google Chrome >>> Internet Explorer >>>

закрити