Trident on Facebook

Віза Румунія


Вартість туристичної візи:
          для  дорослого – 60 Євро
          для дітей– безкоштовно.
- Увага!!! Приймаються лише цілі та непошкоджені купюри.

Термін оформлення візи: 10 робочих днів

Для перегляду інформації натисніть на "+"

Показати все / Приховати все

fold faq

Необхідні документи для дорослих

- закордонний паспорт

Увага! Закордонний паспорт повинен бути дійсним не менше ніж 6 місяців від дня закінчення подорожі. У паспорті повинні бути принаймі дві вільні сторінки. Сторінки "4" і "5" - "Особливі відмітки" для візи не приймаються до уваги.

- якщо у туриста був попередній закордонний паспорт або на руках є кілька паспортів то подається ксерокопія 1-ї ст. та усіх віз

- 2 фото 3,5х4,5 см

- заповнена анкета (подивитись зразок )

- копія внутрішнього паспорта всіх сторінок, де є записи.

- медична страхівка

fold faq

Необхідні документи для дітей

- 2 фото 3,5х4,5 см;

- свідоцтво про народження;

- якщо дитина подорожує лише з одним із батьків необхідно подати копію нотаріально завіреного дозволу від іншого з батьків;

Увага!

Ваш браузер застарів, для коректного відображення сторінки встановіть нову версію браузера.

FireFox >>> Opera >>> Google Chrome >>> Internet Explorer >>>

закрити