Trident on Facebook

Австралія віза


Австралія

Вартість візи:
консульський збір 130 AUD (близько 100 USD).
Вартість послуг 2000 грн.

Термін оформлення візи: від 7 до 14 днів.

Для туристичної візи потрібні наступні документи:
• фото 3,5x4,5 см;
• копія внутрішнього паспорта і закордонний паспорт з терміном дії не менше 6 місяців після повернення (бажано наявність в ньому віз, наприклад, шенгенської);
• анкета з фотографією;
• пенсіонери, безробітні та студенти повинні надати довідку з місця роботи людини, що фінансує їхню поїздку і копію пенсійного або студентського посвідчення;
• подружжю необхідно надати копію свідоцтва про шлюб;
• при поїздці з дітьми нотаріальне завірена згода другого з батьків.
• документи, що підтверджують фінансову спроможність: виписки з банківських рахунків, копії ощадкнижок, кредитних карток, довідок про покупку / зняття з рахунку валюти;
• довідка-дозвіл на вивезення валюти (при сумі понад 1500 USD);
• документи, що підтверджують наявність нерухомості (нотаріально завірені копії).
• оригінал довідки з місця роботи на фірмовому бланку з печаткою, із зазначенням посади та стажу роботи на даному підприємстві, місячного окладу або доходу, тривалості відпустки і його характеру (оплачуваною чи неоплачувану);
• відомості про передбачуваний маршрут подорожі: програма перебування і ваучер з готелю;
• медичну страховку, дійсну на весь термін перебування в Австралії.

Усі надані копії документів повинні бути нотаріально завірені. До всіх документів, наданих не англійською мовою, повинен додаватися переклад на англійську мову, виконаний акредитованим перекладачем.
У паспорт заявника австралійський візова наліпка НЕ вклеюють.
Відомості про видану візу знаходяться в електронній базі даних.

Увага!

Ваш браузер застарів, для коректного відображення сторінки встановіть нову версію браузера.

FireFox >>> Opera >>> Google Chrome >>> Internet Explorer >>>

закрити