Trident on Facebook

Австрія віза


Зверніть увагу! При відкритті візи до Австрії обов’язковою вимогою є оформлення в нашій компанії комплексного страхування – медичного та від фінансових ризиків.

Для оформлення страхових полісів необхідно заповнити дану анкету (зразок тут) та надіслати за адресою: е-mail kiev2(at)trident.net.ua

 

Вартість туристичної візи:

- для  дорослого – 70 євро. У вартість включено: консульський збір, послуги візового центру, послуги компанії.

- для дітей до 18 років та пенсіонерів – 30 євро. У вартість включено: послуги візового центру, послуги компанії.

- студенти до 21 року за наявності нотаріально завіреної заяви від батьків про фінансування подорожі з довідками з роботи та банку - 30 євро. У вартість включено: послуги візового центру, послуги компанії.

- якщо віза відкривається тільки дітям або пенсіонерам - 30 євро. У вартість включено: послуги візового центру, послуги компанії.

 

УВАГА!!! Оплата здійснюється виключно у євро. Приймаються лише цілі та непошкоджені купюри.

 

Термін оформлення візи: 15 робочих днів.

 

Дні подачі документів: вівторок, середа, четвер.

 

Посольство Австрії в Україні залишає за собою право запросити туристів, у яких попередньо не було шенгенських віз, на співбесіду до Консульського відділу в Києві.

Для перегляду інформації натисніть на "+"

Показати все / Приховати все

fold faq

Необхідні документи для дорослих

У заяві на оформлення візи слід подавати наступні документи у вказаному порядку:

  • Анкета консульства Австрії ( подивитись зразок):
  • - роздруковується на кожного туриста, на двох окремих аркушах
  • - кожен турист особисто ставить підпис на стр.3 (п.37), та стр. 4 в нижній правій частині;
  • - за дітей підписує анкету один з батьків, в чий паспорт вписана дитина, або в супроводі якого дитина буде перебувати в Австрії
  • дві актуальні кольорові фотокартки (3,5 х 4,5)
  • страховий поліс для подорожуючих на випадок хвороби чи нещасного випадку на запланований час поїздки з мінімальною сумою покриття 30.000 євро, дійсний на території всіх країн Шенгенської угоди
  • інформація про точний маршрут подорожі
  • якщо подорож відбувається на легковому автомобілі, то слід надати: копію технічного паспорту на автомобіль, копію зеленої карти та копію водійське посвідчення
  • якщо подорож відбувається літаком/потягом/автобусом, то слід надати бронювання квітка
  • підтвердження про достатнє фінансове забезпечення для поїздки в Австрію та повернення на Батьківщину (довідка з банку з рухом коштів за останні три місяці або надання заявником банківських чеків для подорожі в оригіналі та копії). За відсутності власних коштів надати гарантійне забов’язання від іншої людини з України.
  • для найманих робітників: довідка з місця роботи на фірмовому бланку в оригіналі (із зазначенням номеру телефону та адреси організації, а також номеру співробітника, якщо вони не співпадають з номером телефону і адресою організації, дані співробітника, середня заробітна платня за останні шість місяців, стаж роботи у даній установі)
  • для приватних підприємців: підтвердження про реєстрацію підприємства або останній звіт про сплату єдиного податку
  • для школярів/студентів: довідка з навчального закладу про навчання в ньому й дозволу на відсутність під час навчального процесу (не потрібно під час подорожі школярів у час офіційних канікул)
  • для пенсіонерів: пенсійне посвідчення
  • для безробітних: власноруч складене пояснення про власний фінансовий стан.
  • альтернативний варіант: підтвердження майна (нерухомості, наявність транспортного засобу або ін.)
  • закордонний паспорт з кінцевим терміном дії мінімум 3 місяці після закінчення запланованої поїздки з  мінімум двома чистими сторінками для візи, термін дії не повинен перевищувати 10 років
  • усі наявні дійсні закордонні паспорти, а також ті, термін дії яких закінчився
  • копія сторінки паспорта з персональними даними заявника (дійсного, а також тих, термін дії, яких закінчився) та копії старих віз
  • оригінал та копія внутрішнього паспорту
  • у разі необхідності: написане від руки доручення + копія національного чи закордонного паспорта довіреної особи

 

fold faq

Необхідні документи для дітей

Якщо віза відкривається тільки дитині, до документів п.11-18 додаються документи одного з батьків згідно п.3, 6,7, 9.

 

11. Анкета  консульства Австрії (подивитись зразок):

- роздруковується на кожну дитину, на двох окремих аркушах

- за дітей підписує анкету один з батьків, в чий паспорт вписана дитина, або в супроводі якого дитина буде перебувати в Австрії. Підпис ставиться на стр.3 (п.37), та стр. 4 в нижній правій частині;

 

12. Дитячий проїзний документ, якщо дитина не вписана в паспорт:

- має бути дійсним не менше 90 днів від дня закінчення подорожі,

- у паспорті повинні бути принаймні дві вільні сторінки. "Особливі відмітки" не приймаються до уваги;

- при наявності двох проїзних документів, подаються обидва, з копіями всіх віз;

 

13. Дві кольорові фотографії, згідно п.4.

 

14. Клопотання про оформлення візи (подивитись зразок).

 

15. Копія свідоцтва про народження дитини, перекладається на нім.мову.

 

16. Довідка з місця навчання, де вказано, що адміністрація навчального закладу не заперечує щодо подорожі дитини (перекладається на нім.мову).

 

17. Нотаріальний дозвіл від іншого з батьків та копія його внутрішнього паспорту, якщо дитина подорожує лише з одним із батьків (перекладається на нім.мову).

Обов'язково ОРИГІНАЛ дозволу!!!

 

18. Копії віз батьків та копії їх внутрішніх паспортів, якщо відкривається віза тільки дитині.

 

19. У випадку, якщо відкривається віза одній дитині, обов'язково додаються документи одного з батьків вказані в п. 6 і 7 необхідних документів для дорислих.

 

Для дітей віком до 18 років, яких супроводжує лише хтось один із батьків або третя особа, додатково надаються:

  • дозвіл на виїзд дитини від батька/матері з нотаріальним засвідченням підпису (оригінал та копія), а також  копія внутрішнього та закордонного паспорту батька/матері, який/-а не подорожує разом з дитиною
  • або судове рішення про передачу прав на дитину одному з батьків, або свідоцтво про смерть одного з батьків, або довідка про те, що мати самостійно виховує дитину
  • свідоцтво про народження дитини в оригіналі та копія

 

Для дітей, які вписані у закордонний паспорт батьків, необхідно подавати окремий пакет документів.

 

Посольство залишає за собою право просити надати, в окремих випадках, додаткові документи.

 

Важлива інформація

Посольство звертає Вашу увагу на те, що подання заяви на оформлення візи можливе, в принципі, лише при особистій співбесіді.

Будь ласка, зверніть увагу, що неповний комплект документів затягує термін їх обробки; документи, які пересилаються без вимоги Посольства, не можуть бути додані до заяви. Заяву потрібно подавати мінімум за 4 тижні до запланованої поїздки.

Усі документи українською мовою повинні бути перекладені на німецьку чи англійську мову.

 

За Вашим бажанням довідки можуть бути перекладені менеджерами нашої фірми за додаткову плату - 30 грн.\ст.

 

- Працівники посольства зберігають за собою право попросити надати додаткові документи, або запросити туриста на співбесіду.

- Неправдивість поданих даних може стати причиною відмови у відкритті візи.

- Документи осіб, які подорожують разом (члени сім'ї, друзі, знайомі ,колеги) повинні подаватись разом !

- Документи на візу приймаються до роботи не пізніше ніж за 17 робочих днів до початку туру!!!

- У роботу приймаються лише анкети розміщені на нашому сайті, друковані або заповнені вручну чітким розбірливим почерком!!!

- У пакеті документів обов’язковою є наявність окремого списку-переліку усіх переданих документів від туриста, роздрукований з нашого сайту! З даним переліком ознайомитись можна тут (doc)

- Просимо всі документи комплектувати згідно нумерації списку.

- НЕВІРНО СФОРМОВАНИЙ ПАКЕТ ДОКУМЕНТІВ В РОБОТУ НЕ ПРИЙМАТИМЕТЬСЯ!!!!

Увага!

Ваш браузер застарів, для коректного відображення сторінки встановіть нову версію браузера.

FireFox >>> Opera >>> Google Chrome >>> Internet Explorer >>>

закрити