Trident on Facebook

Болгарія віза


Увага! При відкритті візи до Болгарії, обов’язковою умовою є оформлення в нашій компанії медичного страхування.

Додатково Ви маєте можливість придбати у нас комплексне медичне страхування, що включає у себе страхування фінансових ризиків!

 

 

Вартість туристичної візи:

 

- для дорослого - 35 євро

 

для дітей до 18 років, пенсіонерів та студентів  - безкоштовно

експрес віза - 70 Євро для всіх категорій туристів (дорослі, діти...)

 

ОПЛАТА ПРИЙМАЄТЬСЯ ТІЛЬКИ В ЄВРО!!!

Увага!!! Приймаються лише цілі та непошкоджені купюри.

 

 

 

 


 

 

Для перегляду інформації натисніть на "+"

Показати все / Приховати все

fold faq

Необхідні документи для дорослих

1. Оригінал закордонного паспорту та копія його першої сторінки:

- закордонний паспорт повинен бути дійсним не менше 9 місяців від дня закінчення подорожі,

- у паспорті повинні бути принаймні одна вільна сторінка для дорослого та одна вільна сторінка на кожну вписану дитину, якщо їй відкривається віза.  Сторінки "4" і "5" - "Особливі відмітки" не приймаються до уваги;

- посольство приймає продовжені паспорти,

Увага: посольство не приймає продовжені паспорти та паспорти на дівочому прізвищі у випадку, якщо після шлюбу прізвище змінено та подружжя подорожує з дітьми.

2. 2 фото 3,5х4,5 см.

3. Заповнена анкета (подивитись зразок)

4. Для пенсіонерів - копія пенсійного посвідчення.

5. Для студентів - копія студентського квитка.

6. Копія медичної страхівки на всіх учасників подорожі.

Зверніть увагу: Якщо у Вас тур, наприклад, з 05.07-12.07.2017, тоді медична страхівка повинна бути виписана з розрахунку + 2 дні до поч. туру та + 2 дні після закінчення туру + 15 днів (коридор) тобто, термін дії страхівки 03.07-29.07.2017 з терміном перебування 12 днів.

fold faq

Необхідні документи для дітей

Важливо:

- дітям, яким виповнилось 17 років, необхідно мати власний проїзний документ ОБОВ’ЯЗКОВО,

- для дітей старше 5 років, що вписані у паспорт одного з батьків, обов’язковим є наявність фото в паспорті батьків.

 

7. Дитячий проїзний документ, якщо дитина не вписана у паспорт одного з батьків. Проїзний документ має бути дійсним не менше 9 місяців від дня початку подорожі.

8. 2 фото 3,5х4,5 см;

9. Копія свідоцтва про народження;

10. У випадку, якщо дитина подорожує без батьків або з одним з батьків, додатково подається копія нотаріально завіреного дозволу від обох або одного з батьків на виїзд дитини до Болгарії та копії громадянських паспортів обох або одного з батьків. Якщо у дитини немає одного з батьків, то надаються відповідні документи.

11. Копія медичної страхівки.

Зверніть увагу: Якщо у Вас тур, наприклад, з 05.07-12.07.2017, тоді медична страхівка повинна бути виписана з розрахунку + 2 дні до поч. туру та + 2 дні після закінчення туру + 15 днів (коридор) тобто, термін дії страхівки 03.07-29.07.2017 з терміном перебування 12 днів.


fold faq

Важлива інформація

У роботу приймаються лише анкети розміщені на нашому сайті, друковані або заповнені вручну чітким розбірливим почерком!!!

У пакеті документів обов’язковою є наявність окремого списку-переліку усіх переданих документів від туриста, роздрукований з нашого сайту!!!!

З даним переліком ознайомитись можна тут (doc)

Просимо всі документи комплектувати в тому порядку, як вони зазначені у переліку (див.вище).

НЕВІРНО СФОРМОВАНИЙ ПАКЕТ ДОКУМЕНТІВ В РОБОТУ НЕ ПРИЙМАТИМЕТЬСЯ!!!!

ВЛАСНИКИ ШЕНГЕНСЬКОЇ ВІЗИ МОЖУТЬ ЗНАХОДИТИСЬ НА ТЕРИТОРІЇ БОЛГАРІЇ ДО 90 ДНІВ.

ГРОМАДЯНАМ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ ВІЗА НЕ ПОТРІБНА.


Увага!

Ваш браузер застарів, для коректного відображення сторінки встановіть нову версію браузера.

FireFox >>> Opera >>> Google Chrome >>> Internet Explorer >>>

закрити