Trident on Facebook

Чорногорія віза


Горомадяни України без візи можуть перебувати з метою туризму на території Чорногорії до 90 днів.

Документи, що необхідні для перебування у Чорногорії:

 

1. Закордонний паспорт, дійсний не менше 90 днів після закінчення подорожі. Продовжений строк дії паспорту є допустимим для перебування у Чорногорії. Наявність підпису туриста в паспорті є обов’язковою.

 

2. Діти 14 можуть бути вписані в паспорт одного з батьків. 3 14 років дитині необхідно мати свій проїзний документ. ОБОВ’ЯЗКОВА наявність фотографії дитини з 5 років.

 

3. Ваучер на туристичне обслуговування.

 

4. Медична страховка на кожного з подорожуючих.

 

5. Матеріальне забезпечення на час відпочинку.

 

6. При виїзді неповнолітньої дитини в супроводі одного з батьків або без батьків, обов’язковим є оригінал нотаріального дозволу на виїзд дитини, де вказано в чиєму супроводі подорожує дитина.

Якщо Ви подорожуєте автомобілем в Чорногорію, Вам необхідно відкрити наступну транзитну угорську або румунську візу

 

 

 

Угорська транзитна віза

Увага!

Ваш браузер застарів, для коректного відображення сторінки встановіть нову версію браузера.

FireFox >>> Opera >>> Google Chrome >>> Internet Explorer >>>

закрити