Trident on Vkontakte Trident on Facebook

Греція віза


Вартість туристичної візи:

- дорослі – 60 євро: 35 євро (консульський збір) + 25 (євро послуги візового центру),

- пенсіонери та діти до 18 років - 25 євро (послуги візового центру)

- якщо віза відкривається тільки дітям або пенсіонерам - 25 євро (послуги візового центру) + 100 грн. послуги компанії

- Увага!!! Приймаються лише цілі та непошкоджені купюри.

Термін оформлення візи: 14 днів.

Для перегляду інформації натисніть на "+"

Показати все / Приховати все

fold faq

Необхідні документи для дорослих

1. Анкета  консульства Греції (подивитись зразок):

- роздруковується на кожного туриста в двох екземплярах;

- кожен турист особисто ставить два підписи - п.37 та в нижній правій частині;

- за дітей підписує анкету один з батьків, в чий паспорт вписана дитина, або в супроводі якого дитина буде перебувати в Греції.

 

2. Закордонний паспорт та копії всіх сторінок з помітками та візами.

- посольство не приймає продовжені паспорти та паспорти на дівочому прізвищі, якщо після шлюбу прізвище змінено !

- закордонний паспорт повинен бути дійсним не менше 90 днів від дня закінчення подорожі,

- у паспорті повинні бути принаймні дві вільні сторінки для дорослого та дві вільні сторінки на кожну вписану дитину, якщо їй відкривається віза.  Сторінки "4" і "5" - "Особливі відмітки" не приймаються до уваги;

- копії паспорту мають бути чіткими, на листі формату А4, по 2 розвороти на сторінці з дотриманням порядку сторінок.

- якщо в паспорт вписані діти: ОБОВ’ЯЗКОВА наявність фотографії дитини з 5 років. До 16 років (включно) діти можуть бути вписані в паспорта батьків.

- при наявності двох паспортів, подаються обидва паспорти з копіями всіх сторінок;

- якщо попередній паспорт було здано в ОВІР, то про його ануляцію у громадянському паспорті має стояти про це відмітка.

 

3. Копії всіх сторінок з відмітками громадянського паспорту :

-  копії мають бути чіткими, на листі формату А4, по 2 розвороти на сторінці з дотриманням порядку сторінок.

 

4. Дві фотографії кольорові:

- розмір фотографій 3,5 х 4,5 см на білому фоні, 70-80% фотографії повинна займати голова;

- фото мають бути чіткими, однаковими, і зробленими не пізніше ніж за 3 місяці до подачі документів в посольство;

- скановані фото не допускаються;

- фотографії подаються всіх учасників подорожі, включно з дітьми будь-якого віку.

 

5. Клопотання про оформлення візи (подивитись зразок).

 

6. Довідка з місця роботи :

- на фірмовому бланку, з адресою та контактними телефонами установи, що видала довідку, за підписом директора та головного бухгалтера установи;

- у випадку, коли турист є директором установи, довідку підписує заступник директора та бухгалтер.

- має бути вказано: дата прийому на роботу, посада, заробітна плата за останні 6 місяців  (рекомендований оклад від 4000 грн.), гарантія збереження посади та окладу на період подорожі.

 

Увага! в довідці повинні бути вказані дійсні телефони підприємства, які будуть обдзвонюватись співробітниками посольства в обов'язковому порядку. Неправдивість поданих даних може стати причиною відмови у відкритті візи.

 

6.1. Якщо турист – приватний підприємець:

- копія свідоцтва про державну реєстрацію суб’єкта підприємницької діяльності та ліцензії (за наявності), завірені нотаріально;

-  копії квартальних звітів про прибутки, завірені у податковій службі, або довідка з податкової інспекції про доходи за останній квартал, або піврічна декларація, завірена у податковій службі.

 

6.2. Якщо турист – пенсіонер:

- копія пенсійного посвідчення;

- довідка з пенсійного фонду про нарахування пенсії за останні 6 місяців.

 

6.3. Якщо турист – студент:

- копія студентського квитка та залікової книжки;

- довідка з місця навчання, на фірмовому бланку, з адресою та контактними телефонами учбового закладу.

 

6.4. Для непрацюючих:

- нотаріально завірена заява про спонсорство;

- фінансові документи спонсора: довідки з роботи та банку, згідно п.6 та п.7.;

- ксерокопія всіх сторінок громадянського паспорту спонсора (в тому числі чисті сторінки.).

 

7. Фінансові гарантії надаються на кожного учасника туру з розрахунку 1000 євро на особу на термін туристичної поїздки до 8 днів, та на кожен наступний день - 70 євро на особу:

- довідка з банку на фірмовому бланку з підписом представника банку та мокрою печаткою про залишок коштів на рахунку та копія кредитної карти (за наявності), або

- копії тревел чеків + копії квитанцій на їх купівлю.

 

8. Документи про стабільність фінансового стану:

- копії документів, що підтверджують володіння пакетом акцій, нерухомістю, автотранспортом тощо.

 

9. Копія свідоцтва про одруження  чи про розірвання шлюбу.

 

10. Підтвердження про транспортний засіб  - туди і назад:

- бронювання авіаквитків, квитків на поїзд, автобус;

- у випадку подорожі на власному автомобілі –  «зелена карта» та копія  водійських прав і техпаспорта.

 

11. Медичний страховий поліс на всіх учасників подорожі.

Зверніть увагу: Якщо у Вас тур, наприклад, з 05.01-12.01.2012, тоді медичний страховий поліс повинен бути виписаний з коридором + 15 днів тобто, термін дії страхового полісу 05.01-27.01.2010 з терміном перебування 8 днів.

З 01.06.2012 згідно вимог Косульств Країн членів Шенгенської зони обов'язкове вказання у медичній страхівці наступної інформації: Страховий захист надається відповідно "Рішення Ради ЄС 2004\17\EG щодо медичного страхування подорожуючих осіб"

 

fold faq

Необхідні документи для дітей

Увага! Якщо у батьків є візи, а дитині необхідно відкривати, то наявність дитячого проїзного документу ОБОВЯЗКОВА!

З 16 років подається лише дитячий проїзний документ.

 

12. Анкета  консульства Греції (подивитись зразок):

- роздруковується на кожну дитину, на двох окремих аркушах;

- за дітей підписує анкету один з батьків, в чий паспорт вписана дитина, або в супроводі якого дитина буде перебувати в Греції. Ставиться  два підписи - п.37 та в нижній правій частині.

 

13. Дитячий проїзний документ, якщо дитина не вписана в паспорт:

- має бути дійсним не менше 90 днів від дня закінчення подорожі,

- у паспорті повинні бути принаймні дві вільні сторінки. "Особливі відмітки" не приймаються до уваги;

 

14. Дві кольорові фотографії, згідно п.4.

15. Клопотання про оформлення візи (подивитись зразок).

 

16. Копія свідоцтва про народження дитини, після 16 років громадянського паспорту.

 

17. Довідка з місця навчання, де вказано, що адміністрація навчального закладу не заперечує щодо подорожі дитини.

 

18. Нотаріальний дозвіл від іншого з батьків та копія його внутрішнього паспорту, якщо дитина подорожує лише з одним із батьків.

Увага! Оригінал дозволу посольство не повертає, радимо одразу робити два екземпляри.

 

 

fold faq

Важлива інформація

Вся Інформація про Шенгенівську візу ТУТ

-У роботу приймаються лише анкети розміщені на нашому сайті, друковані або заповнені вручну чітким розбірливим почерком!!!

 У пакеті документів обов’язковою є наявність окремого списку-переліку усіх переданих документів від туриста, роздрукований з нашого сайту!!!!

З даним переліком ознайомитись можна тут (doc)

Просимо всі документи комплектувати в такому ж порядку, як вказано нижче (перелік необхідних документів)!!!

НЕВІРНО СФОРМОВАНИЙ ПАКЕТ ДОКУМЕНТІВ В РОБОТУ НЕ ПРИЙМАТИМЕТЬСЯ!!!!

Дані документи не перекладаються.

!!! Працівники посольства зберігають за собою право попросити надати додаткові документи, або запросити туриста на співбесіду!!!

Увага!

Ваш браузер застарів, для коректного відображення сторінки встановіть нову версію браузера.

FireFox >>> Opera >>> Google Chrome >>> Internet Explorer >>>

закрити