Trident on Vkontakte Trident on Facebook

Ірландія віза


Вартість візи:

- для  дорослого – 720 грн. (консульський збір) + 300 грн (послуги компанії).

- для  дітей до 18 років та пенсіонерів – 720 грн. (консульський збір) + 150 грн (послуги компанії).

 

До послуг компанії входить:

-         заповнення анкети,

-         подача у посольство,

-         консультація по пакету документів.

 

Отримання документів здійснюється особисто або за нотаріальним дорученням.

Термін оформлення візи: 20 робочих днів.

Для перегляду інформації натисніть на "+"

Показати все / Приховати все

fold faq

Необхідні документи для дорослих

 

1. Клопотання про оформлення візи (подивитись зразок)

 

2. Дві кольорові фотографії

- розмір фотографій 3,5 х 4,5 см на білому фоні, 70-80% фотографії повинна займати голова;

- фото повинні бути чіткими, однаковими, зробленими не пізніше ніж за 3 місяці до подачі документів в консульство.

 

3. Закордонний паспорт (оригінал + копія без винятку всіх сторінок).

Увага: якщо у Вас є ще один діючий паспорт або є оригінал паспорту, термін дії якого скінчився, потрібно надати фотокопії цих документів (усіх сторінок).

 

4. Довідка з місця роботи, де повинне бути вказане таке:

- дата прийому на роботу, посада, заробітна плата (рекомендований оклад від 3500 грн.), гарантія збереження посади та окладу на період подорожі.

- на фірмовому бланку, з адресою та контактними телефонами установи, що видала довідку, за підписом директора та головного бухгалтера установи;

- у випадку, коли турист є директором установи, довідку підписує заступник директора та бухгалтер.

- довідка дійсна для подачі протягом 30 днів від дати її видачі установою.

Довідка повинна бути перекладена на англійську мову і засвідчена у бюро перекладів або видана англійською мовою.

 

5. Довідка з банку:

- рекомендований залишок – 100 євро на день перебування на одну особу

- оригінал з мокрою печаткою банку;

- на фірмовому бланку з назвою банку, адресою та стаціонарними телефонами філії, що видала довідку, з даними співробітника банку, що підготував довідку;

- довідка дійсна для подачі протягом 30 днів від дати видачі банком;

Довідка повинна бути перекладена на англійську мову і засвідчена у бюро перекладів або видана англійською мовою.

 

6. Копія внутрішнього паспорту (всіх без винятку сторінок з відмітками).

fold faq

Необхідні документи для дітей

7. Клопотання про оформлення візи (подивитись зразок)

 

8. Дві кольорові фотографії, згідно п.2.

 

9. Дитячий проїзний документ, дійсний не менше 6 місяців після бажаної дати від їзду з Ірландії. Якщо дитина вписана в паспорт одного з батьків: ОБОВ’ЯЗКОВА наявність фотографії дитини з 5 років.

 

10. Оригінал та копія свідоцтва про народження дитини. Має бути перекладено на англійську мову і завірена у бюро перекладачів або видана англійською мовою.

 

11. Довідка з місця навчання, де вказано, що адміністрація навчального закладу не заперечує щодо подорожі дитини. Має бути перекладено на англійську мову і завірена у бюро перекладачів або видана англійською мовою.

 

12. Нотаріальний дозвіл на виїзд дитини від іншого з батьків та копія його внутрішнього паспорту, якщо дитина подорожує лише з одним із батьків. Має бути перекладено на англійську мову і завірена у бюро перекладачів або видана англійською мовою

 

Увага!

Ваш браузер застарів, для коректного відображення сторінки встановіть нову версію браузера.

FireFox >>> Opera >>> Google Chrome >>> Internet Explorer >>>

закрити