Trident on Vkontakte Trident on Facebook

Хорватія віза


ВАЖЛИВО!

Громадянам України для в'їзду і перебування до 90 днів на території Республіки Хорватії потрібна віза.

 

 

Короткочасне  перебування, проживання або проїзд через державну територію Республіки Хорватії в період з 01 січня 2014 року до 31 грудня 2014 року без візи можливе лише за наявності діючого шенгенського дозволу на проживання або візи:

- діючий дозвіл на проживання у країнах Шенгенської угоди;

- діючу шенгенську візу на два або більше в’їздів (тип С);

- діючу шенгенську багаторазову візу (тип D).

 

Якщо Ви подорожуєте автомобілем , Вам необхідно відкрити угорську транзитну візу.

З переліком необхідних докуметів Ви можете ознайомитись на закладці Віза - Угорщина.

 

Вартість туристичної візи:

 

- для  дорослого – 40 євро : 36 євро консульський збір + 4 євро послуги компанії

- для дітей до 18 років (17,99) та пенсіонери – безкоштовно

 

УВАГА!!! Оплата здійснюється виключно у євро. Приймаються лише цілі та непошкоджені купюри.

 

Термін оформлення візи: 10 робочих днів.

 

Необхідні документи для отримання візи в Хорватію:

 

1. Анкета  консульства Хорватії (подивитись зразок):

- роздруковується на кожного туриста,

- кожен турист особисто ставить підпис на стр.3 і стр.4 в нижній правій частині, більше нічого не заповнюється;

- за дітей підписує анкету один з батьків, в чий паспорт вписана дитина, або в супроводі якого дитина буде перебувати в Хорватії.

 

2. Закордонний паспорт та копія першої сторінки. Якщо віза також відкривається дитині, що вписана в паспорт - додатково надаються сторінки, де дитина вписана та вклеєна.

- посольство не приймає продовжені паспорти та паспорти на дівочому прізвищі, якщо після шлюбу прізвище змінено !

- закордонний паспорт повинен бути дійсним не менше 3 місяців від дня закінчення подорожі,

- у паспорті повинні бути принаймні дві вільні сторінки.  Сторінки "4" і "5" - "Особливі відмітки" не приймаються до уваги;

- якщо в паспорт вписані діти: ОБОВ’ЯЗКОВА наявність фотографії дитини з 5 років. До 18 років діти можуть бути вписані в паспорта батьків. Фотографія дитини при цьому має відповідати віку на момент подачі документів.

- при наявності кількох паспортів, подаються всі з копіями всіх сторінок.

 

3. Дві кольорові фотографії:

- розмір фотографій 3,5 х 4,5 см на білому фоні, 70-80% фотографії повинна займати голова;

- фото мають бути чіткими, однаковими, і зробленими не пізніше ніж за 3 місяці до подачі документів в посольство;

 

4. Клопотання про оформлення візи (подивитись зразок);

5. Підтвердження про транспортний засіб  - туди і назад:

- бронювання авіаквитків, квитків на поїзд, автобус;

- у випадку подорожі на власному автомобілі –  «зелена карта» та копія  водійських прав і техпаспорта.

 

6. Медичний страховий поліс на всіх учасників подорожі:

Зверніть увагу: Якщо віза відкривається під автомобільний тур, наприклад, з проживанням в готелі 05.08-12.08.2013, тоді медичний страховий поліс повинен бути виписаний з розрахунком +2 дні до поч. туру та +2 дні після закінчення туру (транзитні дні на доїзд) та + 15 днів (коридор) тобто, термін дії страхового полісу 03.08-29.08.2013 з терміном перебування 12 днів.

 

7. Для дітей додатково:

- свідоцтво про народження;

- копія дозволу на виїзд дитини, якщо дитина подорожує з одним з батьків або у супроводі третьої особи;

- копія першої сторінки проїздного документу, або згідно п.2.

 

 

 

 

Важлива інформація

 

- Працівники посольства зберігають за собою право попросити надати додаткові документи, або запросити туриста на співбесіду.

- Неправдивість поданих даних може стати причиною відмови у відкритті візи.

- Документи осіб, які подорожують разом (члени сім'ї, друзі, знайомі ,колеги) повинні подаватись разом !

- У роботу приймаються лише анкети розміщені на нашому сайті, друковані або заповнені вручну чітким розбірливим почерком!!!

- У пакеті документів обов’язковою є наявність окремого списку-переліку усіх переданих документів від туриста, роздрукований з нашого сайту! З даним переліком ознайомитись можна тут (doc)

- Просимо всі документи комплектувати згідно нумерації списку.

- НЕВІРНО СФОРМОВАНИЙ ПАКЕТ ДОКУМЕНТІВ В РОБОТУ НЕ ПРИЙМАТИМЕТЬСЯ!!!!

Увага!

Ваш браузер застарів, для коректного відображення сторінки встановіть нову версію браузера.

FireFox >>> Opera >>> Google Chrome >>> Internet Explorer >>>

закрити