Trident on Vkontakte Trident on Facebook

Куба віза


Документи приймаються за 12 робочих днів до початку туру

  • Вартість туристичної візи:
    - 45 USD (для дітей також).
    - Термінова: 65 USD

    - Увага!!! Приймаються лише цілі та непошкоджені купюри.

  • Термін оформлення візи: 10 днів
    Термінова: 3-5 днів.

Для перегляду інформації натисніть на "+"

Показати все / Приховати все

fold faq

Необхідні документи для дорослих

- закордонний паспорт + ксерокопія усіх сторінок, де є записи

Увага!  Закордонний паспорт повинен бути дійсним не менше ніж 6 місяців від   дня закінчення подорожі. У паспорті повинні бути принаймі дві вільні сторінки. Сторінки "4" і "5" - "Особливі відмітки" для візи не приймаються до уваги.

- якщо у туриста був попередній закордонний паспорт або на руках є кілька паспортів то подається  ксерокопія 1-ї ст. та усіх віз;

- 3 фото 3,5 х 4,5

- заповнена анкета українською мовою (подивитись зразок)

- оригінал внутрішнього паспорта + ксерокопія всіх сторінок (пустих теж)

- авіаквиток із закритою датою і ксерокопія або підтвердження бронювання

- оригінал медичної страховки+ копія

fold faq

Необхідні документи для дітей

- 3 фото 3,5 х 4,5

- оригінал внутрішнього паспорта + ксерокопія всіх сторінок, де є записи
- копія свідоцтва про народження нотаріально завірена + оригінал

-якщо дитина подорожує лише з одним із батьків необхідно подати оригіна нотаріально завіреного дозволу від іншого з батьків+ ксерокопія. !!! Зверніть увагу, що оригінал дозволу на вивіз дитини залишається в посольстві, тому, щоб уникнути непорозумінь на митниці, необхідно зробити 2 екземпляри.

-авіаквиток із закритою датою і ксерокопія або підтвердження бронювання

-оригінал медичної страховки+ копія

fold faq

Важлива інформація

-У роботу приймаються лише анкети розміщені на нашому сайті, друковані або заповнені вручну чітким розбірливим почерком!!!

 

 - У пакеті документів обов’язковою є наявність окремого списку-переліку усіх переданих документів від туриста, роздрукований з нашого сайту!!!!

З даним переліком ознайомитись можна тут (doc)

 - Просимо всі документи комплектувати в такому ж порядку, як вказано нижче (перелік необхідних документів)!!!

НЕВІРНО СФОРМОВАНИЙ ПАКЕТ ДОКУМЕНТІВ В РОБОТУ НЕ ПРИЙМАТИМЕТЬСЯ!!!!


!!! Працівники посольства зберігають за собою право попросити надати додаткові документи, або запросити туриста на співбесіду!!!

Увага!

Ваш браузер застарів, для коректного відображення сторінки встановіть нову версію браузера.

FireFox >>> Opera >>> Google Chrome >>> Internet Explorer >>>

закрити