Trident on Facebook

Марокко віза


Вартість туристичної візи:

- для  дорослого – 350 грн.,

- для дітей, вписаних в паспорт – безкоштовно,

- для дітей з власним проізним документом – повна вартість, 350 грн.,

- прискорена візи для дорослих і дітей – 700 грн.

 

Термін оформлення візи: 14 днів

Для перегляду інформації натисніть на "+"

Показати все / Приховати все

fold faq

Необхідні документи для дорослих

1. Закордонний паспорт:

- при наявності двох паспортів, подаються обидва паспорти;

- посольство не приймає продовжені паспорти та паспорти на дівочому прізвищі, якщо після шлюбу прізвище змінено;

- закордонний паспорт повинен бути дійсним не менше 6 місяців від дня закінчення подорожі;

- якщо в паспорт вписані діти: ОБОВ’ЯЗКОВА наявність фотографії дитини з 5 років.

 

2. Чотири кольорові фотографії:

- розмір фотографій 3,5 х 4,5 см на білому фоні, 70-80% фотографії повинна займати голова;

- фото мають бути чіткими, однаковими, і зробленими не пізніше ніж за 3 місяці до подачі документів в посольство;

- фотографії подаються всіх учасників подорожі, включно з дітьми будь-якого віку.

 

3. Копія внутрішнього паспорта.

 

4. Клопотання про оформлення візи (подивитись зразок).

 

5. Довідка з місця роботи:

- на фірмовому бланку, з адресою та контактними телефонами установи, що видала довідку, за підписом директора та головного бухгалтера установи;

- у випадку, коли турист є директором установи, довідку підписує заступник директора та бухгалтер.

- має бути вказано дата прийому на роботу, посада, заробітна плата, гарантія збереження посади та окладу на період подорожі.

 

5.1. Якщо турист – приватний підприємець:

- копія свідоцтва про державну реєстрацію суб’єкта підприємницької діяльності4

- копія свідоцтва про сплату єдиного податку;

-  довідка з податкової інспекції про доходи за останні звітний період.

 

5.2. Якщо турист – пенсіонер:

- копія пенсійного посвідчення ;

- довідка з пенсійного фонду про нарахування пенсії за останні 6 місяців (перекладається на нім.мову);

- заява на спонсорство від близького родича з його довідкою з роботи згідно п.5.

 

5.3. Якщо турист – студент:

- довідка з місця навчання, на фірмовому бланку, з адресою та контактними телефонами учбового закладу;

- заява на спонсорство від близького родича з його довідкою з роботи згідно п.5.

 

5.4. Для непрацюючих:

- заява на спонсорство від близького родича з його довідкою з роботи згідно п.5.

 

6. Авіаквитки в обидві сторони.

 

7. Медичний страховий поліс на всіх учасників подорожі.

 

8. Ідентифікаційний код і ксерокопія.


fold faq

Необхідні документи для дітей

8. Дитячий проїзний документ, якщо дитина не вписана в паспорт:

- має бути дійсним не менше 6 місяців від дня закінчення подорожі,

 

9. Чотири кольорові фотографії, згідно п.4.

 

10. Копія свідоцтва про народження дитини.

 

11. Довідка з місця навчання, де вказано, що адміністрація навчального закладу не заперечує щодо подорожі дитини.

 

12. Нотаріальний дозвіл на виїзд дитини, якщо дитина подорожує лише з одним із батьків.


fold faq

Важлива інформація

- У роботу приймаються лише анкети розміщені на нашому сайті, друковані або заповнені вручну чітким розбірливим почерком.

- У пакеті документів обов’язковою є наявність окремого списку-переліку усіх переданих документів від туриста, роздрукований з нашого сайту. З даним переліком ознайомитись можна тут (doc).

- Неправдивість поданих даних може стати причиною відмови у відкритті візи.

- Документи осіб, які подорожують разом (члени сім'ї, друзі, знайомі ,колеги) повинні подаватись разом !

- Просимо всі документи комплектувати згідно нумерації списку.

НЕВІРНО СФОРМОВАНИЙ ПАКЕТ ДОКУМЕНТІВ В РОБОТУ НЕ ПРИЙМАТИМЕТЬСЯ!

Увага!

Ваш браузер застарів, для коректного відображення сторінки встановіть нову версію браузера.

FireFox >>> Opera >>> Google Chrome >>> Internet Explorer >>>

закрити