Trident on Facebook

Мексика віза


Посольство Мексики в Україні інформує, що мексиканський Уряд прийняв рішення розширити можливості українським громадянам, які відвідують Мексику з метою туризму, транзиту або бізнесу.

Починаючи з 1 листопада 2010 року стає можливим отримувати дозвіл в електронному вигляді на поїздку в Мексику без необхідності отримування візи в цьому Посольстві.

Електронний дозвіл безкоштовний, дійсний для однієї поїздки, розрахований на один в'їзд і максимальне перебування протягом 180 днів. Крім того, він може бути використаний протягом 30 днів з моменту його підтвердження.

Для перегляду інформації натисніть на "+"

Показати все / Приховати все

fold faq

Процедура, яку необхідно виконати

Пред'явникам українських паспортів, мінімальний строк дії яких повинен бути 6 місяців, необхідно буде зайти на вказаний нижче сайт в інтернеті і заповнити відповідну заяву. Є в наявності заява іспанською, англійською, португальською і російською мовами. Клопотання про дозвіл потрібно здійснити в один з 30 днів, які передують поїздці.

www.inami.gob.mx/index.php/page/Solicitud_de_Autorizacion_Electronica/ru.html

Особисті дані потрібно вносити в заяву латинськими літерами на зразок особистих даних в закордонному паспорті. Інформація, яку надаватиме зацікавлена особа, повинна бути правильною і достовірною. Інакше їй буде відмовлено в електронному дозволі, а також в можливості сісти на літак або в'їхати на територію Мексики.

Підтвердження заяви.

Після заповнення заяви система надасть Вам номер сторінки, користуючись яким Ви зможете знайти відповідь на заяву в розділі «Відстеження моєї заяви». Пароль буде вказаний Вам в момент збереження заяви.

Після збереження заяви система вкаже Вам, коли Ви повинні будете знову зайти на сайт для того, щоб дізнатися про результат. Той факт, що система надасть Вам номер сторінки, не означає, що Ви отримали електронний дозвіл. Необхідно, щоб Ви знайшли відповідь на заяву на наступній сторінці:

autorizacionelectronica.inami.gob.mx/htmls/seguimientoV2.aspx

Виправлення даних або зміна рейсу.

Для виправлення інформації, наданої в заяві, або її анулювання з причини зміни рейсу заповніть нову заяву, вказуючи правильні дані. Коли Ви спробуєте її зберегти, система попередить Вас про наявність електронного дозволу на стадії розгляду і запитає, чи Ви бажаєте її анулювати і зберегти тільки що заповнену заяву.

Ви повинні будете анулювати попередню заяву. Таким чином, система збереже тільки що заповнену заяву. Вам потрібно буде знову зайти в систему в терміни, які будуть зазначені для Вас з метою відстеження заяви.

Надання дозволу і перевірка

Коли дозвіл буде наданий, Ви повинні роздрукувати підтверджуючий документ і пред'явити його разом з паспортом і квитком на літак представнику авіакомпанії під час оформлення Вашої посадки на рейс. Авіакомпанія перевірить інформацію, і якщо вона виявиться правильною, посадка Вам буде дозволена.

Рекомендовано уточнити заздалегідь в авіакомпанії, чи вона здійснює операції в Системі Електронної Авторизації (СЕА) Мексики, для того, щоб уникнути будь-яких проблем.

Водночас, прибувши в пункт в'їзду в Мексику, Ви повинні будете показати діючий паспорт і електронний дозвіл агенту міграційної служби для їх перевірки.

 

Пред'явники віз США.

Особи будь-якої національності, що мають придатну і діючу візу для в їзду в Сполучені Штати Америки, або ті, що постійно проживають в Японії, Великобританії, країнах шенгенської зони, Канаді чи Сполучених Штатах Америки, не потребують візи для в'їзду в Мексику, тому їм не потрібно отримувати цей електронний дозвіл, а достатньо пред'явити таку візу або документ про постійне проживання.

Мексиканська віза залишається актуальною для іншого роду діяльності поза туризмом, транзитом або бізнесом. Також можливо отримати туристичну, транзитну або бізнесову візу строком до 10 років для осіб, які часто подорожують.

Для цього необхідно звернутися до Посольства Мексики в Україні за більш детальною інформацією

 

Документи, які необхідно мати з собою дітям до 18 років при в'їзді до Мексики.

Всі неповнолітні діти (до 18 років), які подорожують до Мексики без супроводу батьків, у супроводі одного з батьків або у супроводі третіх осіб, повинні, як при в'їзді, так і при виїзді з Мексики, пред'являти ОРИГІНАЛ нотаріально завіреного дозволу від батьків з апостилем і ОРИГІНАЛ + копія з апостилем свідоцтва про народження, а також нотаріально завірені переклади цих документів на іспанську мову.

Якщо дитина подорожує у супроводі батьків з різними прізвищами необхідно пред'явити переклад свідоцтва про народження на іспанську мову завірений нотаріально.

Відсутність цих документів може призвести до відмови у в'їзді або у виїзді до/з Мексики.

 

 

Увага!

Ваш браузер застарів, для коректного відображення сторінки встановіть нову версію браузера.

FireFox >>> Opera >>> Google Chrome >>> Internet Explorer >>>

закрити