Trident on Vkontakte Trident on Facebook

Німеччина віза


Вартість візи:

- для  дорослого – 90 євро. У вартість включено: консульський збір, послуги візового центру, послуги компанії.

- для дітей до 18 років та пенсіонерів – 50 євро. У вартість включено: послуги візового центру, послуги компанії.

 

Для перегляду інформації натисніть на "+"

Показати все / Приховати все

fold faq

Необхідні документи для поїздки з туристичною метою

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ДОРОСЛИХ:

 

У випадку якщо подача не особиста повинні бути підписанні наступні бланки: доручення, додатковий формуляр, письмова згода про збереження даних.

Якщо у закордонному паспорті фотографія не відсканована, а вклеїна, необхідно заповнити дану заяву (зразок)

 

1. Ксерокопія та ОРИГІНАЛ внутрішнього паспорту (без винятку усіх сторінок). Оригінал внутрішнього паспорту потрібен для пред'явлення при подачі документів. При потребі паспорт повертається туристу в день подачі документів.

 

2. Ксерокопія та оригінал закордонного паспорту (усіх сторінок). Якщо були видані попередні паспорти також надати повну ксерокопію та оригінали. Якщо паспорт анульовано повинна бути відповідна відмітка в внутрішньому паспорті або довідка з ОВІРу.

 

3. Дві фотографії (формат 3,5x4,5, на білому фоні). Перевірте, будь ласка, фотографії, вони не повинні бути старішими ніж 6 місяців.

 

4. Візове клопотання, яке потрібно заповнити (зразок).

 

5. Підтвердження фінансування:

- актуальні виписки з кредитних карткових рахунків ПРО РУХ КОШТІВ ЗА ОСТАННІ ТРИ МІСЯЦІ (довідка з банку повинна бути видана протягом останнього місяця та містити мінімальну  суму 45 євро на добу перебування). Довідка про рух коштів повинна бути закріплена печаткою банку і з вказаним стаціонарним номером телефону виконавця, або

- актуальні виписки із банківського (дебетного) рахунку ЗА ОСТАННІ ТРИ МІСЯЦІ, або

- картковий рахунок з Прокредит банку із сумою, яка буде в розпорядженні протягом дії візи. Інформацію про це Ви знайдете тут: ua.procreditbank.com.ua/assets/Uploads/tarifi/ukr/Information-for-visa-UKR.pdf. (тільки у випадку подання заяви на отримання візи із одноразовим в’їздом; як правило, у розмірі 45 Євро на один день перебування на одну особу).

БЕЗ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ФІНАНСУВАННЯ ДОКУМЕНТИ НЕ БУДУТЬ ПРИЙМАТИСЯ ДО РОЗГЛЯДУ.


6. Довідка про роботу (оригінал):

Для найманих працівників:

-  довідка про роботу (оригінал), яка була видана протягом останнього місяця (включаючи ім'я, повну адресу та номери телефонів роботодавця із вказанням телефонного коду місцевості, дані про заробітню платню).

-  довідка від Державної податкової інспекції за місцем реєстрації про джерела отримання доходів (необхідно подати тільки якщо протягом останніх 3-х років не видавалась Шенгенська віза)

 

Для приватних підприємців (оригінал та копію кожного документу):

-  документ про реєстрацію Вашого підприємства*

-  довідка про рух коштів на рахунку Вашого підприємства*

(*необхідно подати тільки якщо протягом останніх 3-х років не видавалась Шенгенська віза)

-  довідка від Державної податкової інспекції за місцем реєстрації Вашого підприємства про податки та джерела отримання доходів

 

Для пенсіонерів:

- пенсійне посвідчення

 

Для студентів:

- довідка про навчання від навчального закладу (оригінал) з інформацією про звільнення від навчання протягом запланованого періоду поїздки

 

7. Посольство обов'язково перевіряє Ваше укорінення в Україні, тобто надається довідка (ксерокопія) про майнове володіння (квартира, будинок, автомобіль тощо).

 

8. Наявність транспортного засобу в обидві сторони (зелена карта, авіаквитки тощо).

9. Поліс медичного страхування.

З 01.06.2012 згідно вимог Косульств Країн членів Шенгенської зони обов'язкове вказання у медичній страхівці наступної інформації: Страховий захист надається відповідно "Рішення Ради ЄС 2004\17\EG щодо медичного страхування подорожуючих осіб"

 

10. Анкета німецького консульства. Просимо підписати анкету п. 37 та вкінці 5-ї сторінки. Роздруковується на двох окремих аркушах. Для дітей анкета має бути підписана обома батьками.

 

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ДІТЕЙ:

Важливо:

дітям, яким виповнилось 16 років, необхідно мати власний проїзний документ ОБОВ’ЯЗКОВО

11. Анкета німецького консульства. Просимо підписати анкету п. 37 та вкінці 5-ї сторінки. Роздруковується на двох окремих аркушах.  Анкета має бути підписана обома батьками.

12. Дитячий проїзний документ, якщо дитина не вписана у паспорт одного з батьків.

13. Дві фотографії (формат 3,5x4,5, на білому фоні). Перевірте будь ласка фотографії, вони не повинні бути старішими ніж 6 місяців.

14. Візове клопотання, яке потрібно заповнити (зразок).

15. Нотаріальне доручення про згоду на виїзд від обох батьків, навіть якщо дитина їде з обома батьками.

16. Свідоцтво про народження (оригінал і ксерокопія).

17. Для школярів: довідка про навчання від навчального закладу (оригінал) з інформацією про звільнення від навчання протягом запланованого періоду поїздки.

17. Заява підписана одним з батьків про фінансування дитини (нотаріально завіряти не потрібно). Подивитись зразок.

письмова згода про збереження даних

fold faq

Необхідні документи для ділової поїздки

У випадку якщо подача не особиста повинні бути підписанні наступні бланки: доручення, додатковий формуляр, письмова згода про збереження даних.

Якщо у закордонному паспорті фотографія не відсканована, а вклеїна, необхідно заповнити дану заяву (зразок).

 

1. Ксерокопія та оригінал внутрішнього паспорту (усіх сторінок).

 

2. Ксерокопія та оригінал закордонного паспорту (усіх сторінок). Якщо були видані попередні паспорти також надати повну ксерокопію та оригінали. Якщо паспорт анульовано повинна бути відповідна відмітка в внутрішньому паспорті або довідка з ОВІРу.

 

3. Дві фотографії (формат 3,5x4,5, на білому фоні). Перевірте будь ласка фотографії, вони не повинні бути старішими ніж 6 місяців.

 

4. Візове клопотання, яке потрібно заповнити ( зразок).

 

5. Підтвердження фінансування:

- актуальні виписки з кредитних карткових рахунків про рух коштів за останні три місяці (довідка з банку повинна бути видана протягом останнього місяця та містити мінімальну  суму 45 євро на добу перебування). Довідка про рух коштів повинна бути закріплена печаткою банку і з вказаним стаціонарним номером телефону виконавця, або

- актуальні виписки із банківського (дебетного) рахунку за останні три місяці або

- заява-зобов’язання згідно §§ 66-68 Закону про перебування в країні (ориґінал та копія) з інформацією про бажаний термін дії візи (оформлена протягом останніх 6 місяців)

 

6. Довідка про роботу (оригінал):

Для найманих працівників:

-  довідка про роботу (оригінал), яка була видана протягом останнього місяця (включаючи ім'я, повну адресу та номери телефонів роботодавця із вказанням телефонного коду місцевості, дані про заробітню платню).

-  довідка від Державної податкової інспекції за місцем реєстрації про джерела отримання доходів (необхідно подати тільки якщо протягом останніх 3-х років не видавалась Шенгенська віза)

Для приватних підприємців (оригінал та копію кожного документу):

-  документ про реєстрацію Вашого підприємства*

-  довідка про рух коштів на рахунку Вашого підприємства*

(*необхідно подати тільки якщо протягом останніх 3-х років не видавалась Шенгенська віза)

-  довідка від Державної податкової інспекції за місцем реєстрації Вашого підприємства про податки та джерела отримання доходів

 

7. Підтвердження мети поїздки:

  • Лист-запрошення з інформацією щодо тривалості перебування та мети поїздки (ориґінал)
  • Довідка про підприємницьку діяльність, якщо запрошуюча особа займається підприємницькою діяльністю
  • Якщо фірма, що запрошує, бере на себе зобов’язання згідно з §§ 66-68 Закону про перебування в країні, витяг із Торгового реєстру із статутним капіталом 25000 Євро (виданого протягом останніх 6 місяців)

 

8. Посольство обов'язково перевіряє Ваше укорінення в Україні, тобто надається довідка (ксерокопія) про майнове володіння (квартира , будинок, автомобіль тощо).

 

9. Наявність транспортного засобу в обидві сторони (зелена карта, авіаквитки тощо).

 

10. Поліс медичного страхування.

З 01.06.2012 згідно вимог Косульств Країн членів Шенгенської зони обов'язкове вказання у медичній страхівці наступної інформації: Страховий захист надається відповідно "Рішення Ради ЄС 2004\17\EG щодо медичного страхування подорожуючих осіб"

 

11. Анкета німецького консульства. Просимо підписати анкету п. 37 та вкінці 5-ї сторінки. Роздруковується на двох окремих аркушах

Увага!

Ваш браузер застарів, для коректного відображення сторінки встановіть нову версію браузера.

FireFox >>> Opera >>> Google Chrome >>> Internet Explorer >>>

закрити