Trident on Vkontakte Trident on Facebook

Норвегія віза


-  Заповнена аплікаційна форма на отримання візи та 2 фотокартки паспортного зразка, зроблена протягом останніх трьох місяців.

- Оригінал та копія квитанції про сплату консульського збору.

- Паспорт, дійсний щонайменше протягом трьох місяців після повернення в Україну. Переконайтеся, що у паспорті є принаймні одна вільна сторінка з позначкою “ВІЗИ / VISAS”. Якщо ви маєте декілька паспортів – оригінали (та копії всіх сторінок) мають бути також надані до Посольства.

- Копія сторінок паспорта з інформацією про місце і дату видачі, дату закінчення терміну дії, попередні візи, сторінки зі штампами та відмітками, дійсний дозвіл на проживання/роботу в Україні/Білорусі (якщо Ви є громадянин іншої країни, та проживаєте в Україні) тощо.

- Копія всіх сторінок внутрішнього паспорта.

- Довідка з місця роботи/навчання, яка засвідчує дозвіл на відсутність подавача заяви на період його/її закордонної поїздки, а також де вказано посада, яку ви займаєте, середня заробітна плата,
Для приватних підприємців – копія свідоцтва про реєстрацію та податкова декларація за останні 6 місяців.

-  Документи, які підтверджують стабільне матеріальне становище або доходи подавача заяви: ¨ довідка з банку або ¨ довідка від роботодавця або ¨ довідка про сплату податків.

- Поліс медичного страхування + Ксерокопія 1 стоінки, дійсний на всій території Шенгенської угоди, протягом усього періоду перебування за кордоном та на суму щонайменше 30 000 євро. Віза може бути надрукована лише при пред’явленні оригіналу поліса

-  Подавачі віком до 18 років повинні надати такі документи:
Свідоцтво про народження + Копія
Заява батька/матері про його/її згоду на виїзд дитини із нотаріальним засвідченням підпису (оригінал та копія)
або рішення суду про передачу прав на дитину одному із батьків + Копія
або свідоцтво про смерть одного із батьків + Копія
або довідка, про те, що відомості про батька записані за вказівкою матері згідно ст.135 Сімейного Кодексу України + Копія

-  Анкетні данні: Ф.І. батьків, чоловіка або дружини, данні про місце та дату народження чоловіка / дружини, домашня адреса та телефон.

-  Копія свідоцтва про одруження або розлучення.

-  Бронювання авіаквитків

-  Бронювання готелю та ваучер

-  Маршрут подорожі

Увага!

Ваш браузер застарів, для коректного відображення сторінки встановіть нову версію браузера.

FireFox >>> Opera >>> Google Chrome >>> Internet Explorer >>>

закрити