Trident on Vkontakte Trident on Facebook

Польща віза


Вартість візи

 

Тип*:

 

ТУРИСТИЧНА (якщо тур придбано у ТК Трайдент)

 

- для дорослого - 60 євро

- для дітей до 18 років та пенсіонерів - 25 євро

- при відкритті візи лише дітям або пенсіонерам вартість послуг без консульського збору становить додатково 300 грн.

Термін оформлення візи: 14 робочих дні.

 

УВАГА!!! Оплата здійснюється виключно у євро. Приймаються лише цілі та непошкоджені купюри.

 


Для перегляду інформації натисніть на "+"

Показати все / Приховати все

fold faq

Необхідні документи для дорослих

 

1. Анкета  консульства Польщі (анкета):

- заповнюється від руки латинкою (траслітерація);

- роздруковується на кожного туриста;

- колонку з датами залишати незаповненою;

- кожен турист особисто ставить 2 підписи на стр.3 – п. 37 та в кінці сторінки;

- якщо допущена помилка в анкеті, її слід виправити та поруч поставити підпис туриста.

 

- подивитись зразок заповненої анкети (ЗРАЗОК)

 

 2. Письмова згода на опрацювання персональних даних візовим центром Консульства Польщі (зразок):

  

3. Закордонний паспорт + копія 1-ї ст. та шенгенських віз:

- при наявності двох паспортів, подаються обидва паспорти з копіями всіх сторінок;

- закордонний паспорт повинен бути дійсним не менше 4 місяців від дня закінчення подорожі,

- у паспорті повинні бути принаймні дві вільні сторінки для дорослого та дві вільні сторінки на кожну вписану дитину, якщо їй відкривається віза.  Сторінки "4" і "5" - "Особливі відмітки" не приймаються до уваги;

- посольство не приймає продовжені паспорти та паспорти на дівочому прізвищі, якщо після шлюбу прізвище змінено;

- якщо попередній паспорт було здано в ОВІР, то про його ануляцію у громадянському паспорті має стояти про це відмітка. Якщо відмітки нема, необхідно брати довідку в ОВІРІ про ануляцію.

 

4. Копія внутрішнього паспорта (всі сторінки із записами)

-  копії мають бути чіткими, на листі формату А4, по 2 розвороти на сторінці з дотриманням порядку сторінок.

 

5. Дві фотографії кольорові:

- розмір фотографій 3,5 х 4,5 см на білому фоні,  70-80% фотографії повинна займати голова;

- фото мають бути чіткими, однаковими, і зробленими не раніше ніж за 3 місяці до подачі документів в посольство;

- скановані фото не допускаються;

- фотографії подаються всіх учасників подорожі, включно з дітьми будь-якого віку.

 

 

6. Клопотання про оформлення візи (зразок).

 

7. Документи, що підтверджують вид діяльності, наявність фінансових коштів/зв'язків з Україною:

1.

Для найманих працівників:

- довідка з місця роботи, що містить наступну інформацію: дата прийняття на роботу, посада, виписка про заробітну плату за останні шість місяців, посадовий оклад та дані, про те що заявнику надається відпустка і після його повернення в Україну за ним зберігається його робоче місце. Довідка з місця праці повинна бути на фірмовому бланку компанії, з печаткою та підписом. А також із вказаним ім’ям, прізвищем та посадою особи, яка її видавала і містити в собі контактні дані організації (повна адреса та стаціонарний номер телефону компанії).

Довідка з місця праці дійсна один місяць від дати її видачі.

  - довідка з банку про наявність фінансових коштів з переліком операцій за останні 3 місяці. Або дорожні чеки, необхідно надати оригінал та копію з обох сторін і квитанцію про їх купівлю.  Рекомендований залишок на рахунку - 100 Злотих або 30Євро/ на день перебування. Довідка з банку є дійсною один місяць від дати її видачі.

2.

Для приватних підприємців:

- свідоцтво про державну реєстрацію суб’єкта підприємницької діяльності.

- податкова декларація за останній звітний період, яка видана не пізніше ніж три місяці тому.

 -  довідка з банку про наявність фінансових коштів з переліком операцій за останні 3 місяці.

Довідка з банку є дійсною один місяць від дати її видачі.

 

3.

Для осіб, які не працюють:

- документ що засвідчує право власності на нерухоме майно , оригінал будинкової книги

- довідка з банку про наявність фінансових коштів з переліком операцій за останні 3 місяці.  Або дорожні чеки, необхідно надати оригінал та копію з обох сторін і квитанцію про їх купівлю. Довідка з банку є дійсною один місяць від дати її видачі.

- у випадку, якщо турист не має відкритого рахунку, подається заява про фінансування, написана від руки + фінансові документи спонсора +документи, які підветрджують родинні зв'язки із спонсором.

Спонсором може виступати лише родич першої лінії

  

4.

Для пенсіонерів:

- оригінал та копія пенсійного посвідчення і виписка з Пенсійного Фонду про нарахування пенсії за останні шість місяців,

- довідка з банку про наявність фінансових коштів з переліком операцій за останні 3 місяці. Або дорожні чеки, необхідно надати оригінал та копію з обох сторін і квитанцію про їх купівлю. Довідка з банку є дійсною один місяць від дати її видачі.

 

5.

Для студентів:

-  довідка з навчального закладу, в якій зазначено період, коли студент вільний від занять. Або інформація про те, що навчальний заклад не заперечує щодо відсутності студента на період його подорожі.

- довідка з банку про нарахування стипендії протягом останніх 3-х місяців, або рух коштів на особистому грошовому рахунку.

 

8. Підтвердження про транспортний засіб  - туди і назад:

- бронювання авіаквитків, квитків на поїзд, автобус;

- у випадку подорожі на власному автомобілі –  «зелена карта» та копія  водійських прав і техпаспорта.

 

9. Медичний страховий поліс на всіх учасників подорожі та квитанція про оплату.

Зверніть увагу: Якщо у Вас тур, наприклад, з 05.01-12.01.2012, тоді медичний страховий поліс повинен бути виписаний з коридором + 15 днів тобто, термін дії страхового полісу 05.01-27.01.2010 з терміном перебування 8 днів.

З 01.06.2012 згідно вимог Косульств Країн членів Шенгенської зони обов'язкове вказання у медичній страхівці наступної інформації: Страховий захист надається відповідно "Рішення Ради ЄС 2004\17\EG щодо медичного страхування подорожуючих осіб"


 

 

 

fold faq

Необхідні документи для дітей

10. Анкета  консульства Польщі (анкета):

- заповнюється від руки латинкою (траслітерація);

- заповнює та підписує анкету дитини до  18 років один з батьків, в чий паспорт вписана дитина, або в супроводі якого дитина буде перебувати в Польщі;

- колонку з датами залишати незаповненою;

- якщо допущена помилка в анкеті, її слід виправити та поруч поставити підпис туриста.

 

- подивитись зразок заповненої анкети (ЗРАЗОК)

 

11. Дитячий проїзний документ :

- проїзний документ з 16 років  та закордонний паспорт після 18 років ОБОВ’ЯЗКОВО.

12. 2 фото 3,5х4,5 згідно вимог п.4

13. Копія свідоцтва про народження

14. Копія будинкової книги, де вказана реєстрація місця проживання дитини.

15. Довідка з місця навчання, в якій зазначено період, коли учень вільний від занять. Або інформація про те, що навчальний заклад не заперечує щодо відсутності учня на період його подорожі.

16. Заява про фінансування батьками, написана від руки + фінансові документи батьків згідно п.7.

17. Нотаріально завірений дозвіл від батьків/офіційних опікунів (надається навіть у випадку спільної подорожі) на виїзд дитини закордон, що містить наступну інформацію: країни виїзду (Польща та інші країни Шенгенської угоди), чітко зазначений термін дії нотаріально завіреного дозволу на виїзд закордон (число/місяць/рік)та додаткові 15 днів після закінчення дати поїздки. У випадку, якщо дитина їде у супроводі третьої особи, нотаріально завірений дозвіл повинен містити дані цієї особи. Також додатково необхідно надати її/його діючу візу та копію першої сторінки закордонного паспорта.


fold faq

Важлива інформація

- Працівники посольства зберігають за собою право попросити надати додаткові документи, або запросити туриста на співбесіду.

- Неправдивість поданих даних може стати причиною відмови у відкритті візи.

- Документи осіб, які подорожують разом (члени сім'ї, друзі, знайомі ,колеги) повинні подаватись разом !

- Документи на візу приймаються до роботи не пізніше ніж за 17 робочих днів до початку туру!!!

- У роботу приймаються лише анкети розміщені на нашому сайті, друковані або заповнені вручну чітким розбірливим почерком!!!

- У пакеті документів обов’язковою є наявність окремого списку-переліку усіх переданих документів від туриста, роздрукований з нашого сайту! З даним переліком ознайомитись можна тут (
doc)

- Просимо всі документи комплектувати згідно нумерації списку.

- НЕВІРНО СФОРМОВАНИЙ ПАКЕТ ДОКУМЕНТІВ В РОБОТУ НЕ ПРИЙМАТИМЕТЬСЯ!!!!

 

 

!!! Працівники посольства зберігають за собою право попросити надати додаткові документи, або запросити туриста на співбесіду!!!


 

 


 

 

Увага!

Ваш браузер застарів, для коректного відображення сторінки встановіть нову версію браузера.

FireFox >>> Opera >>> Google Chrome >>> Internet Explorer >>>

закрити