Trident on Vkontakte Trident on Facebook

Португалія


Вартість туристичної візи:

- для  дорослого – 40 євро: 35 євро консульський збір + 5 євро послуги компанії 
- для дітей до 18 років, пенсіонерів, студентів стаціонару до 21 року – безкоштовно

- при відкритті візи лише дітям або пенсіонерам та студентам стаціонару до 21 року вартість послуг без консульського збору становить 100 грн.

Оплата приймається в євро або в грн. по комерційному курсу на день оплати.

УВАГА!!! Приймаються лише цілі та непошкоджені купюри

Термін оформлення візи: від 14 робочих днів

Для перегляду інформації натисніть на "+"

Показати все / Приховати все

fold faq

Необхідні документи для дорослих:

  • Закордонний паспорт + копія усіх сторінок.

ВАЖЛИВО! Закордонний паспорт повинен бути дійсним не менше 6 місяців від дня закінчення подорожі. У паспорті повинні бути принаймні дві вільні сторінки для дорослого та дві вільні сторінки на кожну вписану дитину. Сторінки "4" і "5" - "Особливі відмітки" не приймаються до уваги.

  • Внутрішній паспорт ОРИГІНАЛ та копія усіх сторінок (оригінал паспорту повертається в день подачі документів).
  • Дві нещодавно зроблені фотокартки 3х4.
  • Заповнене клопотання. (завантажити )
  • Анкета португальського консульства  Просимо підписати анкету п. 37 та на 2-й сторінці вкінці. Роздруковується на двох окремих аркушах. (завантажити )
  • Підтвердження зайнятості: довідка з місця роботи або навчання (довідка обов’язково повинна бути перекладена на португальську або англійську мову).

* ім'я та прізвище працівника, дата прийняття його на роботу, місячний оклад (не менше 4 000 грн.), замітка про надання йому відпустки з гарантією збереження посади на час поїздки.

* назва і точна адреса підприємства, контактні стаціонарні телефони центрального офісу (при наявності адреса і телефони філії, де дійсно працює заявник візи). Довідка виписується на фірмовому бланку з підписами директора і головного бухгалтера.

*якщо турист – приватний підприємець:

- довідка з податкової інспекції про доходи за останні півроку

- копія свідоцтва про державну реєстрацію суб‘єкта підприємницької діяльності.

- свідоцтво платника єдиного податку

(довідки обов’язково повинні бути перекладені на португальську або англійську мову).

  • Підтвердження доходів заявника: Тревел Чеки (Travel Cheques) або довідка з банку. Довідка з банку, з вказанням наступних даних:

* на фірмовому бланку в оригіналі з вказанням назви, адреси і дійсних контактних номерів телефонів філії, яка видала довідку, вказуючи ім'я банківського виконавця

* дата відкриття рахунку

* вказання дійсного стану рахунку на момент видачі довідки, без вказання руху фінансів на рахунку !!!

(Довідка обов’язково повинна бути перекладена на португальську або англійську мову)

(РЕКОМЕНДОВАНИЙ ЗАЛИШОК 100 ЄВРО НА ОСОБУ\ДЕНЬ ТУРУ!!!)

  • Страховий поліс з мінімальним покриттям – 30000 євро на одну особу.

З 01.06.2012 згідно вимог Косульств Країн членів Шенгенської зони обов'язкове вказання у медичній страхівці наступної інформації: Страховий захист надається відповідно "Рішення Ради ЄС 2004\17\EG щодо медичного страхування подорожуючих осіб"

  • Підтвердження про наявність транспортного засобу - бронювання квитків в обидві сторони або оригінал «зеленої карти» та копія водійських прав і техпаспорта.
  • Для одружених, які подорожують разом: копія свідоцтва про одруження (довідка обов’язково повинна бути перекладена на португальську або англійську мову).

fold faq

Необхідні документи для дітей:

  • Дві нещодавно зроблені фотокартки 3х4

  • Заповнене клопотання

  • Копія свідоцтва про народження дитини (довідка обов’язково повинна бути перекладена на португальську або англійську мову).

  • Довідка з місця навчання (де вказано, що адміністрація навчального закладу не заперечує щодо подорожі) (довідка обов’язково повинна бути перекладена на португальську або англійську мову).

  • Якщо дитина подорожує лише з одним із батьків необхідно мати нотаріальний дозвіл від іншого з батьків та копію вн. паспорта (довідка обов’язково повинна бути перекладена на португальську або англійську мову). Обов'язково ОРИГІНАЛ дозволу!!!

  • Копії віз батьків та копії внутрішніх паспортів, якщо вони подорожують разом з дітьми, але мають вже діючі шенгенські візи.

fold faq

Важлива інформація

- Працівники посольства зберігають за собою право попросити надати додаткові документи, або запросити туриста на співбесіду.

- Неправдивість поданих даних може стати причиною відмови у відкритті візи.

- Документи осіб, які подорожують разом (члени сім'ї, друзі, знайомі ,колеги) повинні подаватись разом !

- Документи на візу приймаються до роботи не пізніше ніж за 17 робочих днів до початку туру!!!

- У роботу приймаються лише анкети розміщені на нашому сайті, друковані або заповнені вручну чітким розбірливим почерком!!!

- У пакеті документів обов’язковою є наявність окремого списку-переліку усіх переданих документів від туриста, роздрукований з нашого сайту! З даним переліком ознайомитись можна тут (
doc)

- Просимо всі документи комплектувати згідно нумерації списку.

- НЕВІРНО СФОРМОВАНИЙ ПАКЕТ ДОКУМЕНТІВ В РОБОТУ НЕ ПРИЙМАТИМЕТЬСЯ!!!!

 

За Вашим бажанням довідки можуть бути перекладені менеджерами нашої фірми за додаткову плату - 30 грн.\ст.

Увага!

Ваш браузер застарів, для коректного відображення сторінки встановіть нову версію браузера.

FireFox >>> Opera >>> Google Chrome >>> Internet Explorer >>>

закрити