Trident on Vkontakte Trident on Facebook

Швейцарія віза


УВАГА ! Подача документів на відкриття візи відбувається за попереднім записом через колл-центр.

Зверніть увагу! При відкритті візи до Швейцарії обов’язковою вимогою є оформлення в нашій компанії комплексного страхування – медичного та від фінансових ризиків.

Для оформлення страхових полісів необхідно заповнити дану анкету (зразок тут) та надіслати за адресою:  е-mail viza3(at)trident.lviv.ua

 

Вартість туристичної візи:

90 євро. У вартість включено: консульський та сервісний збори, послуги компанії.

- діти до 6 років зі своїм проїздним документом - 20 євро (сервісний збір)

якщо віза відкривається тільки дітям - 20 євро послуги візового центру + 100 грн. послуги компанії

УВАГА!!! Оплата здійснюється виключно у євро. Приймаються лише цілі та непошкоджені купюри.

Термін оформлення візи: 7 робочих днів


Для перегляду інформації натисніть на "+"

Показати все / Приховати все

fold faq

Необхідні документи для дорослих

1. Анкета  консульства Швейцарії (подивитись зразок):

- роздруковується на кожного туриста, на двох окремих аркушах

- кожен турист особисто ставить підпис на стр.4 та стр.5;

- за дітей підписує анкету один з батьків, в чий паспорт вписана дитина, або в супроводі якого дитина буде перебувати в Швейцарії.

 

2. Закордонний паспорт, копія 1-ї ст., всіх діючих віз та попередніх шенгенських віз .

- посольство не приймає продовжені паспорти та паспорти на дівочому прізвищі, якщо після шлюбу прізвище змінено !

- закордонний паспорт повинен бути дійсним не менше 6 мысяців від дня закінчення подорожі,

- у паспорті повинні бути принаймні дві вільні сторінки для дорослого та дві вільні сторінки на кожну вписану дитину, якщо їй відкривається віза.  Сторінки "4" і "5" - "Особливі відмітки" не приймаються до уваги;

- якщо в паспорт вписані діти: ОБОВ’ЯЗКОВА наявність фотографії дитини з 5 років. До 18 років діти можуть бути вписані в паспорта батіків.

- при наявності двох паспортів, подаються обидва паспорти з копіями всіх сторінок;

- якщо попередній паспорт було здано в ОВІР, то про його ануляцію у громадянському паспорті має стояти про це відмітка. Якщо відмітки нема, необхідно брати довідку в ОВІРІ про ануляцію, яка перекладається на нім.мову;

 

3. Копія внутрішнього паспорта: всіх сторінок, де є відмітки.

- для громадян інших країн – посвідка на проживання.

 

4. Дві кольорові фотографії:

- розмір фотографій 3,5 х 4,5 см на білому фоні, 70-80% фотографії повинна займати голова;

- фото мають бути чіткими, однаковими, і зробленими не пізніше ніж за 3 місяці до подачі документів в посольство;

- фотографії подаються всіх учасників подорожі, включно з дітьми будь-якого віку.

- особи, що носять окуляри мають надавати фото без окуляр або зі світлою оправою.

 

5. Клопотання про оформлення візи (подивитись зразок);

 

6. Довідка з місця роботи (подивитись зразок), перекладається на нім.мову :

- має бути вказано: дата прийому на роботу, посада, заробітна плата (рекомендований оклад від 4000 грн.), гарантія збереження посади та окладу на період подорожі.

- на фірмовому бланку, з адресою та контактними телефонами установи, що видала довідку, за підписом директора та головного бухгалтера установи;

- у випадку, коли турист є директором установи, довідку підписує заступник директора та бухгалтер.

- довідка дійсна для подачі протягом 30 днів від дати видачі установою.

Увага! в довідці повинні бути вказані дійсні телефони підприємства, які будуть обдзвонюватись співробітниками посольства в обов'язковому порядку. Неправдивість поданих даних може стати причиною відмови у відкритті візи.

6.1. Якщо турист – приватний підприємець:

- копія свідоцтва про державну реєстрацію суб’єкта підприємницької діяльності (перекладається на нім.мову);

- копія свідоцтва про сплату єдиного податку (перекладається на нім.мову);

-  довідка з податкової інспекції про доходи за останні звітний період  (перекладається на нім.мову).

 

6.2. Якщо турист – пенсіонер:

- копія пенсійного посвідчення (перекладається на нім.мову);

- довідка з пенсійного фонду про нарахування пенсії за останні 6 місяців (перекладається на нім.мову).

 

6.3. Якщо турист – студент:

- довідка з місця навчання, на фірмовому бланку, з адресою та контактними телефонами учбового закладу;

- копія свідоцтва про народження.

 

6.4. Для непрацюючих:

- нотаріально завірена заява про спонсорство від близького родича;

- документи, що вказують на родинні зв’язки між ними;

- фінансові документи спонсора: довідки з роботи та банку, згідно п.6 та п.7.

 

7. Довідка-резюме про діяльність підприємства (перекладається на нім. мову).

 

8. Копія трудової книжки, завірена підписом відповідальної особи та печаткою установи (перекладається на нім. мову):

- для осіб, що працюють по договору без запису у трудову – копія трудового договору з мокрою печаткою установи;

- не потрібна для приватних підприємців.

 

7. Довідка з банку про залишок на рахунку, перекладається на нім.мову:

- рекомендований залишок 2000 євро на особу на 7-денний тур;

- в оригіналі, з мокрою печаткою банку;

- на фірмовому бланку з назвою банку, адресою та стаціонарними телефонами філії, що видала довідку, з даними співробітника банку, що підготував довідку;

- довідка дійсна для подачі протягом 30 днів від дати видачі банком;

- посольство Швейцарії НЕ ПРИЙМАЄ  Тревел Чеки (Travel Cheques)

Увага! в довідці повинні бути вказані дійсні телефони підприємства, які будуть обдзвонюватись співробітниками посольства в обов'язковому порядку. Неправдивість поданих даних може стати причиною відмови у відкритті візи.

8. Копія свідоцтва про одруження  чи про розірвання шлюбу, перекладаються на нім.мову.

 

9. Підтвердження про транспортний засіб  - туди і назад:

- бронювання авіаквитків, квитків на поїзд, автобус;

- у випадку подорожі на власному автомобілі –  «зелена карта» та копія  водійських прав і техпаспорта. Увага! Другий листок оригіналу «зеленої карти» посольство не повертає.

 

10. Медичний страховий поліс на всіх учасників подорожі:

- обов’язковим є подача в посольство оригіналу корінця страхового полісу;

- при відкритті візи до Швейцарії обов’язковою вимогою є оформлення в нашій компанії комплексного страхування – медичного та від фінансових ризиків.

Зверніть увагу: Якщо віза відкривається під автомобільний тур, наприклад, з проживанням в готелі 05.01-12.01.2012, тоді медичний страховий поліс повинен бути виписаний з розрахунком +2 дні до поч. туру та +2 дні після закінчення туру та + 15 днів (коридор) тобто, термін дії страхового полісу 03.01-29.01.2010 з терміном перебування 12 днів.

З 01.06.2012 згідно вимог Косульств Країн членів Шенгенської зони обов'язкове вказання у медичній страхівці наступної інформації: Страховий захист надається відповідно "Рішення Ради ЄС 2004\17\EG щодо медичного страхування подорожуючих осіб"

 

fold faq

Необхідні документи для дітей

11. Анкета  консульства Швейцарії (подивитись зразок):

- роздруковується на кожну дитину, на двох окремих аркушах

- за дітей підписує анкету один з батьків, в чий паспорт вписана дитина, або в супроводі якого дитина буде перебувати в Швейцарії. Підпис ставиться на стр.3 (п.37), та стр. 4 в нижній правій частині;

 

12. Дитячий проїзний документ, якщо дитина не вписана в паспорт:

- має бути дійсним не менше 90 днів від дня закінчення подорожі,

- у паспорті повинні бути принаймні дві вільні сторінки. "Особливі відмітки" не приймаються до уваги;

- при наявності двох проїзних документів, подаються обидва, з копіями всіх віз;

 

13. Дві кольорові фотографії, згідно п.4.

 

14. Клопотання про оформлення візи (подивитись зразок).

 

15. Копія свідоцтва про народження дитини, перекладається на нім.мову.

 

16. Довідка з місця навчання, де вказано, що адміністрація навчального закладу не заперечує щодо подорожі дитини (перекладається на нім.мову).

 

17. Нотаріальний дозвіл від іншого з батьків та копія його внутрішнього паспорту, якщо дитина подорожує лише з одним із батьків (дозвіл перекладається на нім.мову).

Обов'язково ОРИГІНАЛ дозволу!!!

 

18. Копії віз батьків та копії їх внутрішніх паспортів, якщо відкривається віза тільки дитині.

 

Важлива інформація

 

- Для подачі в посольство довідки мають бути перекладені на німецьку або англійську мови. Переклади документів мають бути виконані особою, що добре володіє мовою, оскільки неправильні або неточні переклади можуть призвести до непорозуміння та до відмови у видачі візи. Якщо є можливість, то приймаються оригінали довідок на англ. або нім. мовах.

- Працівники посольства зберігають за собою право попросити надати додаткові документи, або запросити туриста на співбесіду.

- Неправдивість поданих даних може стати причиною відмови у відкритті візи.

- Документи осіб, які подорожують разом (члени сім'ї, друзі, знайомі ,колеги) повинні подаватись разом!

- У роботу приймаються лише анкети розміщені на нашому сайті, друковані або заповнені вручну чітким розбірливим почерком!!!

- У пакеті документів обов’язковою є наявність окремого списку-переліку усіх переданих документів від туриста, роздрукований з нашого сайту! З даним переліком ознайомитись можна тут (doc)

- Просимо всі документи комплектувати згідно нумерації списку.

- НЕВІРНО СФОРМОВАНИЙ ПАКЕТ ДОКУМЕНТІВ В РОБОТУ НЕ ПРИЙМАТИМЕТЬСЯ!!!!

 

За Вашим бажанням довідки можуть бути перекладені менеджерами нашої фірми за додаткову плату - 30 грн.\ст.

Увага!

Ваш браузер застарів, для коректного відображення сторінки встановіть нову версію браузера.

FireFox >>> Opera >>> Google Chrome >>> Internet Explorer >>>

закрити