Trident on Facebook

Словаччина віза


  • Термін оформлення візи: 14 робочих днів

Для перегляду інформації натисніть на "+"

Показати все / Приховати все

fold faq

Необхідні документи для дорослих

закордонний паспорт + копія 1-ї ст. та всіх шенгенських віз.

Важливо!  Закордонний паспорт повинен бути дійсним не менше 6 місяців від дня закінчення подорожі. У паспорті повинні бути принаймі дві вільні сторінки для дорослого та дві вільні сторінки на кожну вписану дитину.  Сторінки "4" і "5" - "Особливі відмітки" не приймаються до уваги.

Дитина, якій виповнилося 14 років повинна мати свій проїздний паспорт!

Посольство не приймає продовжені паспорта та паспорта на дівочому прізвищі, якщо після шлюбу прізвище змінилось !!!

- копія внутрішнього паспорту (всіх сторінок, де є відмітки)

- якщо у туриста був попередній закордонний паспорт або на руках є кілька паспортів то вони подаються в оригіналах з ксерокопіями 1-ї ст. та усіх віз

- 2 фото 3,5х4,5 см. (ОБОВ’ЯЗКОВО ІДЕНТИЧНІ!) на білому фоні розміром 3,5 х 4,5 см, 70-80% поверхні фотографії повинна займати голова (довжина голови від підборіддя до верху голови 3,4 - 3,5 см), відкриті вуха і чоло

- заповнена анкета (подивитись зразок )

- довідка з місця роботи про доходи за останні 6 місяців, з вказанням наступних даних:

* ім'я та прізвище працівника, дата  прийняття його на роботу, місячний оклад (не менше 4 000 грн.),

замітка про надання йому відпустки з  гарантією збереження посади на момент поїздки


* назва і точна адреса підприємства, контактні стаціонарні телефони центрального офісу (при
наявності адреса і телефони філії, де дійсно працює заявник візи). Довідка виписується на фірмовому бланку з підписами директора і головного бухгалтера.

*якщо турист – приватний підприємець:

-  довідка про доходи з податкової інспекції за останній звітний період - оригінал
-  копія свідоцтва про державну реєстрацію субєкта підприємницької діяльності, нотаріально завірена

*для пенсіонерів - копія пенсійного посвідчення та довідка з пенсійного фонду за останні 6 місяців.

- довідка з банку, з вказанням наступних даних:

* на фірмовому бланку в оригіналі з вказанням назви, адреси і дійсних контактних номерів телефонів філії, яка видала довідку, вказуючи ім'я банківського виконавця

* дата відкриття рахунку

* вказання дійсного стану рахунку на момент видачі довідки, без указанням руху фінансів на рахунку !!!

* виписка з рухом коштів на рахунку  за останні 3-6 місяців. Сума виписки повинна співпадати з сумою в довідці про залишок на рахунку

( РЕКОМЕНДОВАНИЙ ЗАЛИШОК 300 ЄВРО НА ОСОБУ\ДЕНЬ ТУРУ !!! )

– копія свідоцтва про одруження

- підтвердження про наявність транспортного засобу - туди і назад (бронювання авіаквитків, квитків на поїзд, автобус; а у випадку подорожі на власному автомобілі – оригінал «зеленої карти» та копія водійських прав і техпаспорта)

- оригінал медичної страхівки (Якщо у Вас тур, наприклад, з 05.01-12.01.2010, тоді медична страхівка повинна бути виписана з розрахунку +2 дні до поч. туру та +2 дні після закінчення туру + 15 днів (коридор) тобто, термін дії страхівки 03.01-29.01.2010 з терміном перебування 12 днів)

З 01.06.2012 згідно вимог Косульств Країн членів Шенгенської зони обов'язкове вказання у медичній страхівці наступної інформації: Страховий захист надається відповідно "Рішення Ради ЄС 2004\17\EG щодо медичного страхування подорожуючих осіб"

fold faq

Необхідні документи для дітей

- 2 фото 3,5х4,5 см(ОБОВ’ЯЗКОВО ІДЕНТИЧНІ!) на білому фоні розміром 3,5 х 4,5 см, 70-80% поверхні фотографії повинна займати голова (довжина голови від підборіддя до верху голови 3,4 - 3,5 см),відкриті вуха і чоло

- оригінал та копія свідоцтво про народження дитини

- довідка з місця навчання (де вказано, що адміністрація навчального закладу не заперечує щодо подорожі).

- якщо дитина подорожує лише з одним із батьків необхідно мати нотаріальний дозвіл від іншого з батьків .  Обов'язково ОРИГІНАЛ !!!

- копії віз батьків, якщо вони подорожують разом з дітьми, але мають вже діючі шенгенські візи, та копію внутрішніх паспортів батьків

Увага!

Ваш браузер застарів, для коректного відображення сторінки встановіть нову версію браузера.

FireFox >>> Opera >>> Google Chrome >>> Internet Explorer >>>

закрити