Trident on Facebook

Словенія віза


Увага! При відкритті візи до Словенії обов’язковою вимогою є оформлення в нашій компанії комплексного страхування – медичного та від фінансових ризиків.

Для оформлення страхових полісів необхідно заповнити дану анкету (зразок тут) та надіслати за адресою: е-mail viza3(at)trident.lviv.ua

Вартість туристичної візи:

- для  дорослого – 70 євро. У вартість включено: консульський збір, послуги візового центру, послуги компанії.

- для дітей до 18 років та пенсіонерів – 30 євро. У вартість включено: послуги візового центру, послуги компанії.

- студенти до 21 року за наявності нотаріально завіреної заяви від батьків про фінансування подорожі з довідками з роботи та банку - 30 євро. У вартість включено: послуги візового центру, послуги компанії.

- якщо віза відкривається тільки дітям або пенсіонерам - 30 євро. У вартість включено: послуги візового центру, послуги компанії.

Оплата приймається в євро або в грн. по комерційному курсу на день оплати.

Увага!!! Приймаються лише цілі та непошкоджені купюри

Термін оформлення візи: 14 робочих днів

Для перегляду інформації натисніть на "+"

Показати все / Приховати все

fold faq

Необхідні документи для дорослих

1. Оригінал закордонного паспорту :

- при наявності двох паспортів, подаються обидва паспорти з копіями всіх сторінок;

- закордонний паспорт повинен бути дійсним не менше 6 місяців від дня закінчення подорожі,

- у паспорті повинна бути принаймні одна вільна сторінка для дорослого та одна вільна сторінка на кожну вписану дитину, якщо їй відкривається віза.  Сторінки "4" і "5" - "Особливі відмітки" не приймаються до уваги;

- посольство не приймає продовжені паспорти та паспорти на дівочому прізвищі, якщо після шлюбу прізвище змінено;

- якщо попередній паспорт було здано в ОВІР, то про його ануляцію у громадянському паспорті має стояти про це відмітка. Якщо відмітки нема, необхідно брати довідку в ОВІРІ про ануляцію.

 

2. Копії ВСІХ сторінок громадянського паспорту:

-  копії мають бути чіткими, на листі формату А4, по 2 розвороти на сторінці з дотриманням порядку сторінок.

 

3. Одна кольорова фотографія:

- розмір фотографій 3,5 х 4,5 см на білому фоні,  70-80% фотографії повинна займати голова;

- фото мають бути чіткими, зробленими не пізніше ніж за 3 місяці до подачі документів в посольство;

- скановані фото не допускаються;

- фотографії подаються всіх учасників подорожі, включно з дітьми будь-якого віку.

 

4. Клопотання про оформлення візи (зразок).

 

5. Довідка з місця роботи з розбивкою зарплати за останні 6 місяців:

- має бути вказано: дата прийому на роботу, посада, заробітна плата за останні 6 місяців, гарантія збереження посади та окладу на період подорожі;

- на фірмовому бланку, з адресою та контактними телефонами установи, що видала довідку, за підписом директора та головного бухгалтера установи;

- у випадку, коли турист є директором установи, довідку підписує заступник директора та бухгалтер.

Увага! в довідці повинні бути вказані дійсні телефони підприємства, які будуть перевірятися співробітниками посольства в обов'язковому порядку.

 

5.1. Якщо турист – приватний підприємець:

- копія свідоцтва про державну реєстрацію субєкта підприємницької діяльності;

- звіти про доходи, що подавався у податкову інспекцію за останні півроку;

- якщо приватний підприємець платник єдиного податку – копія про регістрацію платника єдиного податку.

 

5.2. Якщо турист – пенсіонер:

- копія пенсійного посвідчення;

- довідка з пенсійного фонду про нарахування пінсії за останні 6 місяців.

 

6. Фінансові гарантії : надаються на кожного учасника туру з розрахунку 50 євро на особу в день на термін туристичної поїздки:

- копія 2-х сторін кредитних карток та довідка з банку про залишок коштів на цій картці, на фірмовому бланку з підписом представника банку та мокрою печаткою, або

- копії тревел чеків + копії квитанцій на їх купівлю, або

Увага : депозитні рахунки не приймаються!

 

7. Документи про стабільність фінансового стану, не обов’язково  - копії документів, що підтверджують володіння пакетом акцій, нерухомістю, автотранспортом тощо.

 

8. Копія свідоцтва про одруження  чи про розірвання шлюбу.

 

9. Спонсорство вразі неплатоспроможності (пенсіонери, діти, домогосподарки):

- необхідно надати нотаріальну заяву від найближчих родичів (батько, мати, чоловік) про фінансування даної подорожі. Заява пишеться в довільному стилі, необхідно вказати прізвище і родинні зв’язки між ними, а також вказати терміни конкретної подорожі, яка фінансується;

- довідка з місця роботи особи, що фінансує подорож згідно п.6 та фінансові гарантії згідно п.7.;

- копії закордонного та громадянського паспортів.

 

10. Підтвердження про транспортний засіб  - туди і назад:

- бронювання авіаквитків, квитків на поїзд, автобус;

- у випадку подорожі на власному автомобілі –  «зелена карта» та копія  водійських прав і техпаспорта.

fold faq

Необхідні документи для дітей

Важливо:

- дітям, яким виповнилось 16 років, необхідно мати власний проїзний документ ОБОВ’ЯЗКОВО;

- якщо дитина до 18 років подорожує без супроводу батьків або з одним з батьків обов’язковим є оформлення нотаріального дозволу на вивіз дитини за кордон у супроводі дорослого.

 

Для дітей, що вписані у паспорт батьків:

- клопотання про оформлення візи (зразок);

- фотографія згідно п.4;

- довідка з місця навчання (школа, дитячий садок), де вказано, що адміністрація навчального закладу не заперечує щодо подорожі;

- копія свідоцтва про народження.

 

Для дітей з власним проїзним документом :

- проїзний документ дитини, що має бути дійсним не менше 6 місяців від дня закінчення подорожі та мати принаймі одну вільну сторінку. Сторінка 2 - "Особливі відмітки" не приймаються до уваги. При наявності двох проїзних документів, подаються обидва з копіями всіх сторінок;

- клопотання про оформлення візи (зразок);

- копія свідоцтва про народження;

- довідка з місця навчання (школа, дитячий садок), де вказано, що адміністрація навчального закладу не заперечує щодо подорожі.

Увага!

Ваш браузер застарів, для коректного відображення сторінки встановіть нову версію браузера.

FireFox >>> Opera >>> Google Chrome >>> Internet Explorer >>>

закрити