Trident on Vkontakte Trident on Facebook

Сполучені Штати Америки віза


Вартість туристичної візи:

 

для  кожного апліката:

  • консульський збір - 160 USD (www.aval.ua)

  • послуги компанії – 1000 UAH.

Увага! У вартість послуг не входить зустріч туриста та супровід до посольства представниками компанії.

 

Термін оформлення візи: після проходження співбесіди аплікантові видають зелену або червону картку. Зелена картка – аплікант отримує візу, червона – відмова. З карткою аплікат їде до кур‘єрської служби, там залишає свої дані, по яким йому доставлять паспорт з візою. Аплікант отримає свії паспорт протягом 10 днів.

 

У день співбесіди усі апліканти повинні принести з собою такі документи:

 

  1. Чинний закордонний паспорт. Паспорт має відповідати таким умовам:

  • Є чинним протягом терміну запланованого перебування у США. УВАГА: Україна була включена до списку країн, що продовжують чинність паспорта на додаткові 6 місяців після його закінчення. Паспорти, що видані в інших країнах, повинні бути чинними протягом щонайменше шести місяців після запланованої дати від’їзду зі США.
  • Має хоча б дві чисті сторінки на одному розвороті, куди можна було б вклеїти візу. УВАГА: пам’ятайте, що візу не можна вклеювати на сторінки для особливих відміток.
  • Має усі сторінки неушкодженими.

Якщо у Вас вже є дійсна віза США, але закордонний паспорт не має вільних сторінок, термін його дії закінчився або закінчиться протягом 6 місяців:

  • Ви можете отримати новий закордонний паспорт і звернутися по нову візу, або
  • На кордоні США Ви можете надати два паспорти: один – той, який виконує вимогу стосовно візи, і другий – той, який виконує вимогу стосовно паспорта. УВАГА: громадянство подорожуючого, яке зазначене у новому паспорті, повинно співпадати із тим, яке зазначене у тому паспорті, де міститься віза. Розбіжності у транслітерації прізвища чи імені у паспортах не впливають на чинність візи.

Якщо Ви хочете отримати нову візу у новий закордонний паспорт, Ви можете скористатися процедурою Повторного використання сканованих відбитків пальців/Переоформлення візи за умови виконання усіх вимог щодо процедури поновлення.

 

2. Сторінка підтвердження реєстрації анкети DS-160. Аплікант отримує та роздруковує сторінку підтвердження після заповнення і реєстрації в режимі онлайн обов'язкової анкети DS-160.

Клопотання для отримання візи в Сполучені Штати Америки дивитись тут.

Анкета інтерактивна, тому у менеджера можуть з'явитися додаткові запитання до Вас.

 

3. Одна фотокартка розміром 5 см x 5 см, зроблена протягом останніх шести місяців, на білому фоні, обличчя має бути по центру.

 


4. Підтвердження сплати, що не підлягає поверненню, у гривнях (ваучер) за розгляд документів на отримання візи у сумі 160 доларів США в будь-якому з відділень Райфайзен Банку в Україні (http://www.aval.ua/branches/) за кожного апліканта, включаючи дітей.

Для оплати консульського збору потрібно роздрукувати квитанцію на оплату ustraveldocs.com/ua_ua/

Що потрібно принести до Райфайзен Банку:

  • Оригінал або фотокопію закордонного паспорта візового апліканта
  • Гривневий еквівалент 160 доларів США

 

5. Роздрукований лист-підтвердження призначення візової співбесіди.

 

УВАГА: Громадяни інших країн можуть звертатися за візою у Посольство США у Києві. Однак слід мати на увазі, що таким аплікантам буде важче довести свою відповідність вимогам отримання візи у випадку, якщо вони не розмовляють англійською, українською або російською мовою. Крім того, консульські офіцери можуть бути не знайомі зі специфікою країни проживання апліканта. Громадянам інших країн також потрібно знати про можливі додаткові візові збори, розмір яких залежить від громадянства апліканта.

 

Підтверджуючі документи


Підтверджуючі документи — лише один із багатьох факторів, які враховуються консульським офіцером при розгляді Вашої справи на співбесіді. Консульські офіцери розглядають кожен випадок індивідуально і враховують професійні, соціальні, культурні та інші фактори при прийнятті рішення. Консульські офіцери можуть взяти до уваги Ваші конкретні наміри, сімейну ситуацію, довготривалі плани й перспективи, пов’язані з країною Вашого проживання. Кожен випадок розглядається індивідуально і всебічно, відповідно до законодавства.

 

Увага! Не надавайте підробних документів. Обман або введення в оману консульського офіцера може привести до постійної заборони на видачу візи. Якщо необхідно забезпечити конфіденційність даних, аплікант повинен принести документи до Посольства в запечатаному конверті. Посольство не буде поширювати цю інформацію третім особам і зберігатиме її конфіденційність.

 

На співбесіду необхідно взяти зазначені нижче документи. Перевага завжди надається оригіналам документів, а не їх ксерокопіям. Ви повинні принести ці документи з собою на співбесіду. Відправка підтверджуючих документів у Посольство факсом, електронною чи звичайною поштою не допускається.

 

Документи, які підтверджують фінансову спроможність, податкові платежі, наявність майна або частки участі в бізнесі, наявність активів.

Відомості про маршрут поїздки та/або інше пояснення, пов’язане з запланованою поїздкою.

Лист від роботодавця із зазначенням Вашої посади, заробітної плати, трудового стажу в цій організації, будь-якої узгодженої відпустки та мети службової поїздки до США (за її наявності).

Відомості про кримінальні арешти й судимості, а також про звинувачувальні вироки незалежно від місця їх винесення, навіть якщо Ви повністю відбули термін покарання або були помилувані.

 

Крім того, до цих відомостей необхідно додати зазначені нижче документи залежно від мети поїздки:

 

Студенти

 

Візьміть із собою документи про освіту: атестати та дипломи. Також візьміть із собою документи, які підтверджують Ваші фінансові можливості, наприклад, щомісячні виписки з банківських рахунків, бланк про внесення довготривалих депозитів та інші докази.

 

Повнолітні працевлаштовані особи

 

Візьміть із собою довідку від роботодавця та розрахункові листи по заробітній платі за останні три місяці.

 

Підприємці та керівники компаній

 

Візьміть із собою документи, які підтверджують Вашу посаду в компанії та розмір заробітної плати.

 

Відвідування родичів

 

Візьміть із собою ксерокопії документів, які підтверджують статус родича (наприклад, Green Card, свідоцтво про надання прав громадянства, дійсну візу тощо).

 

Особи, які раніше в’їздили до США

 

Якщо Ви раніше були в Сполучених Штатах, візьміть із собою будь-який документ, який підтверджує Ваш імміграційний або візовий статус.

 

До Уваги Відвідувачів Консульського Відділу США:

 

Особи, які прибули до Консульського відділу з метою проходження візової співбесіди повинні ознайомитись з вимогами безпеки Посольства Сполучених Штатів Америки.

На співбесіду потрібно з’являтися за 15 хвилин до призначеного часу для проходження перевірки охороною. Після прибуття відвідувач займає чергу відповідно до призначеного часу. Якщо Ви бажаєте звернутися за послугами ACS (American Citizens Service – відділ послуг громадянам США), Вам необхідно пройти в початок черги і повідомити співробітника охорони, що Вам потрібно потрапити до ACS.

До приміщень Консульського відділу забороняється заходити з дорожніми валізами чи габаритними речами; таким чином, просимо відвідувачів залишати свій багаж в іншому місці. Після ретельної перевірки на пункті охорони, відвідувачам дозволяється мати при собі лише папки з документами. Залишати речі на вулиці не рекомендується з міркувань безпеки. Такі речі можуть бути конфісковані представниками відповідних місцевих органів.

Усі металеві предмети, а також мобільні телефони, запальнички, сірники тощо виймаються з кишень та передаються співробітникові охорони на перевірку. Перед входом до приміщення мобільні телефони вимикають та передають охороні.

Увага!

Ваш браузер застарів, для коректного відображення сторінки встановіть нову версію браузера.

FireFox >>> Opera >>> Google Chrome >>> Internet Explorer >>>

закрити