Trident on Vkontakte Trident on Facebook

Тайланд віза


Правила отримання візи в Таїланд.

Громадяни України, які прибувають до Таїланду з метою туризму можуть отримати “візу по прибуттю” (“visa on arrival” – TR-15) в Імміграційних бюро у 32 міжнародних пунктах пропуску через державний кордон Таїланду, зокрема, в міжнародному аеропорту м.Бангкок “Суварнабхумі”. Громадянам України віза відкривається на 15 днів.

Для цього необхідно заповнити заяву-анкету, імміграційну картку, надати фотокартку (4x6 см), закордонний паспорт, зворотній авіаквиток, дата відльоту з Королівства на якому вказана протягом 15 днів з дня в’їзду в країну, сплатити візовий збір у розмірі 1000 батів (30 доларів США), а також, в разі вимоги співробітників Імміграційного бюро, пред’явити грошову суму еквівалентну 700 долларов США / 600 евро на людину або 1500 долларов США / 1400 евро на родину як доказ платоспроможності. Вартість візи 1000 бат (близько 30 дол США), обміняти дол на тайські бати можна в обмінному пункті з правого боку від візової будки.

За стандартною схемою паспортний контроль проходять туристи з червоними або синіми загальногромадянськими закордонними паспортами. Туристи із службовими документами до стандартного обслуговування не допускаються і повинні діяти самостійно через Консульство Таїланду. Термін перебування в Таїланді по будь-якій категорії візи, виданої консульським відділом Посольства королівства Таїланду в Україні, може бути переглянутий пограничною службою Таїланду.

 

 

 

 

Якщо подорож триває більше, ніж 15 днів необхідне завчастне оформлення візи в Консульстві Королівства Таїланд в Києві. Документи на оформлення візи в консульстві Королівства Таїланд в Україні прохання передавати у візовий відділ.


 

Необхідні документи:
1.Закордонний паспорт. Звертаємо увагу!!!
Закордонний паспорт для тих, що в'їжджають в Таїланд має бути дійсний не менше ШЕСТИ місяців з дня виїзду з Таїланду, з іншими термінами дії турист не в'їде в країну.
Продовжені паспорти громадян України дійсні для в'їзду в Тайланд і для відкриття візи в Консульстві Королівства Тайланд в Києві.

2. Візова анкета(заповнюється на англ. мові). Якщо дитина вписана в паспорт до одного з батьків, то його дані записуються в анкету батька, до якого він вписаний, а фотографія клеїться поряд з фотографією батька.
3. 1 фото (3,5 см х 4,5 см), зроблене за останні 6 місяців (кольорове).
4. Довідка з місця роботи (чи навчання) з вказівкою посади, окладу і реквізитів фірми, написана англійською мовою, або з перекладом англійською мовою, завіреним печаткою бюро перекладів.

Для приватних підприємців необхідно надати копію свідоцтва про реєстрацію приватного підприємства з перекладом англійською мовою, завіреним печаткою бюро перекладів.
5. Довідка з банку про стан особового рахунку туриста(сума не менше 650
USD
на людину на час поїздки) або копії тревел чеків на цю ж суму. Довідка з банку про стан особового рахунку, відкритого для ведення приватної підприємницької діяльності, не відповідає вимогам консульства.
6. Копія авіаквитків туди і назад(повністю сплачених), при відкритті двократної візи потрібний другий авіаквиток, що підтверджує виліт і вліт в Таїланд повторно.
7. Діти до 18 років можуть мати свій проїзний документ або мають бути вписані в паспорт батьків. На вписаних в паспорт батьків дітей у віці від 5 до 18 мають бути вклеєні і завірені печаткою фотографії.
8. Доручення від кожного туриста на подання документів на візу і на отримання візи. Доручення оформляється на ім'я менеджера компанії "Трайдент", який подаватиме документи (прохання уточнювати паспортні дані), і складається в довільній формі на російській або на англійській мовах.

 

Додатково потрібні документи(для туристів, які летять в Таїланд з дітьми) :
1. Копія свідоцтва про народження дитини(для неповнолітніх), завірена нотаріально(на русск.мові).
2. Доручення на вивезення дитини(якщо їде не з батьками або з одним з батьків) (на русск.мові).

 

Консульство має право вимагати додаткові документи.

 

Терміни і вартість оформлення візи :
Термін оформлення візи - 3 робочих дні, не рахуючи дня прийому документів і дня вильоту.
Термін дії візи - 3 місяці.

 

* Вартість оформлення туристичної візи в компанії TEZ TOUR без особистої явки в Консульство(з кожного туриста, незалежно від віку і наявності свого закордонного паспорта) :
одноразова - 50 $;
двократна - 90 $.
Двократна віза відкривається заздалегідь тільки в Консульстві Таїланду в Україні.

 

Посольство Королівства Таїланд у в Україні:

 

Адреса:
пр-т Бажана, 12-А
м. Київ, 02140
тіл/факс:(044) 502 2983
http://thaiconsulate.kiev.ua

 

Часы роботи: 9.00 - 17.00 (понеділок - п'ятниця)
Прийом документів : 14.00 - 17.00 (понеділок - п'ятниця)

Посольство України в Королівстві Таїланд:

Адрес:
87
All Seasons Place, CRC Tower,
33
Floor, Wireless Road, Lumpini,
Patumwan, Bangkok,
Thailand 10330
Тел.:
 (8 10 662) 685 32 16
Факс:
 (8 10 662) 685 32 17
E-mail: emb_th@mfa.gov.ua
ukremb@thailand.truemail.co.th
http://www.ukremb.or.th
http://www.mfa.gov.ua/thailand/

 

Часы роботи: 9.00 - 18.00 (понеділок - п'ятниця)

 



Увага!

Ваш браузер застарів, для коректного відображення сторінки встановіть нову версію браузера.

FireFox >>> Opera >>> Google Chrome >>> Internet Explorer >>>

закрити