Trident on Vkontakte Trident on Facebook

Угорщина віза


З 1 травня 2014 року вартість туристичної візи:

- для  дорослого –  70 євро. У вартість включено: консульський збір, сервісний збір Візового центру, послуги компанії.

- для дітей до 18 років та пенсіонерів, які не працюють – 20 євро сервісний збір Візового центру

- якщо віза відкривається тільки дитині або пенсіонеру - 20 євро + 100 грн. послуги компанії

УВАГА!!! Оплата здійснюється виключно у євро. Приймаються лише цілі та непошкоджені купюри.

Зверніть увагу:

- Короткотермінова туристична угорська віза відкривається лише під дати заїзду в готель, а транзитна на 4 дні перебування на території Угорщини

- Пакет документів видається за два дні до виїзду.

- Дітям, яким виповнилось 16 років необхідно мати власний проїзний документ при подачі в посольство Берегова!

Для перегляду інформації натисніть на "+"

Показати все / Приховати все

fold faq

Необхідні документи для дорослих

1. Анкета  консульства Угорщини (анкета):

- роздруковується на двох окремих аркушах на кожного туриста;

- кожен турист особисто ставить підпис на стр.3 (п.37), та стр. 2 внизу.

 

2. Оригінал закордонного паспорту, копії першої сторінки та попередніх віз країн Шенгенської угоди:

- при наявності двох паспортів, подаються обидва паспорти з копіями всіх сторінок;

- закордонний паспорт повинен бути дійсним не менше 6 місяців від дня закінчення подорожі,

- у паспорті повинні бути принаймні дві вільні сторінки для дорослого та дві вільні сторінки на кожну вписану дитину, якщо їй відкривається віза.  Сторінки "4" і "5" - "Особливі відмітки" не приймаються до уваги;

- посольство не приймає продовжені паспорти та паспорти на дівочому прізвищі, якщо після шлюбу прізвище змінено;

- якщо попередній паспорт було здано в ОВІР, то про його ануляцію у громадянському паспорті має стояти про це відмітка. Якщо відмітки нема, необхідно брати довідку в ОВІРІ про ануляцію (перекладається на угорську або англійську мову);

 

3. Копія внутрішнього паспорта (1, 2 та 10 сторінок);

 

4. Дві кольорові фотографії:

- розмір фотографій 3,5 х 4,5 см на білому фоні, 70-80% фотографії повинна займати голова;

- фото мають бути чіткими, однаковими, і зробленими не пізніше ніж за 3 місяці до подачі документів в посольство;

- скановані фото не допускаються;

- фотографії подаються всіх учасників подорожі, включно з дітьми будь-якого віку.

 

5. Клопотання про оформлення візи (зразок)

 

6. Довідка з місця роботи з помісячною розбивкою заробітної плати за останні півроку:

- в довідці має бути вказано: дата прийому на роботу, посада, заробітна плата за останні 6 місяців (рекомендовано не менше 4000 грн. на місяць), гарантія збереження посади та окладу на період подорожі;

- на фірмовому бланку, з адресою та контактними телефонами установи, що видала довідку, за підписом директора та головного бухгалтера установи;

- у випадку, коли турист є директором установи, довідку підписує заступник директора та бухгалтер.

- Увага! Якщо заробітна плата менше 4000 грн. додатково надається довідка з банку про наявність рахунку з зазначенням дати відкриття рахунку та залишком на момент видачі довідки з розрахунку 100 євро/особа на добу.

- Увага! в довідці повинні бути вказані дійсні телефони підприємства, які будуть перевірятися співробітниками посольства в обов'язковому порядку.

6.1. Якщо турист – приватний підприємець:

- копія свідоцтва про державну реєстрацію субєкта підприємницької діяльності

- довідка про доходи з податкової інспекції;

- якщо приватний підприємець платник єдиного податку – копія про регістрацію платника єдиного податку.

6.2. Якщо турист – пенсіонер:

- копія пенсійного посвідчення;

- довідка з пенсійного фонду про нарахування пінсії за останні 6 місяців.

6.3. Якщо турист – студент:

- копія студентського посвідчення;

- довідка з місця навчання з адресою та контактними телефонами навчального закладу,

- нотаріально завірена заява про спонсорство від батьків, див.п.8.

 

7. Копія трудової книжки, завірена підписом відповідальної особи та печаткою установи.

 

8. Спонсорство вразі неплатоспроможності (додатково для пенсіонерів, дітей, студентів, домогосподарок):

- необхідно надати нотаріальну заяву від найближчих родичів (батько, мати, чоловік) про фінансування даної подорожі. Заява пишеться в довільному стилі, необхідно вказати прізвище і родинні зв’язки між ними, а також вказати терміни конкретної подорожі, яка фінансується;

- довідка з місця роботи особи, що фінансує подорож згідно п.6;

- копії громадянського паспорту особи, що надає спонсорство.

 

9. Копія свідоцтва про одруження для одружених, які подорожують разом.

 

10. Підтвердження про транспортний засіб  - туди і назад:

- бронювання авіаквитків, квитків на поїзд, автобус;

- у випадку подорожі на власному автомобілі –  «зелена карта» та копія  водійських прав і техпаспорта.

 

11. Медичний страховий поліс на всіх учасників подорожі в ОРИГІНАЛІ.

Зверніть увагу: Якщо у Вас тур, наприклад, з 05.01-12.01.2012, тоді медична страховка повинна бути виписана з коридором +15 днів. Тобто, термін дії страхового полісу 05.01-27.01.2010 з терміном перебування 8 днів.

З 01.06.2012 згідно вимог Косульств Країн членів Шенгенської зони обовязкове вказання у медичній страхівці наступної інформації: Страховий захист надається відповідно "Рішення Ради ЄС 2004\17\EG щодо медичного  страхування подорожуючих осіб"

fold faq

Необхідні документи для дітей

12. Анкета  консульства Угорщини (анкета):

- роздруковується на двох окремих аркушах;

- підписує анкету дитини до 18 років(!!!) один з батьків, в чий паспорт вписана дитина, або в супроводі якого дитина буде перебувати в Угорщині;

 

13. Проїзний документ для дітей старше 16 років, де повинні бути принаймні дві вільні сторінки;

 

14. 2 фото 3,5х4,5 см.

 

15. Копія свідоцтво про народження дитини.

 

16. Довідка з місця навчання, де вказано, що адміністрація навчального закладу не заперечує щодо подорожі.

 

17. Нотаріально завірений дозвіл від обох батьків (навіть якщо вони теж їдуть). У дозволі обов'язково вказати коли, у яку країну, в супроводі кого їдуть діти та хто фінансує поїздку (дати подорожі зазначити на 2 дні більше до і після заїзду в готель). (подивитись зразок тут).

18. Копія вн. паспортів батьків чи одного із батьків, якщо дитина подорожує без їх супроводу.

fold faq

Важлива інформація

- Працівники посольства зберігають за собою право попросити надати додаткові документи, або запросити туриста на співбесіду. 

- Неправдивість поданих даних може стати причиною відмови у відкритті візи.

- Документи осіб, які подорожують разом (члени сім'ї, друзі, знайомі ,колеги) повинні подаватись разом !

- Документи на візу приймаються до роботи не пізніше ніж за 17 робочих днів до початку туру!!!

- У роботу приймаються лише анкети розміщені на нашому сайті, друковані або заповнені вручну чітким розбірливим почерком!!!

- У пакеті документів обов’язковою є наявність окремого списку-переліку усіх переданих документів від туриста, роздрукований з нашого сайту! З даним переліком ознайомитись можна тут (
doc)

- Просимо всі документи комплектувати згідно нумерації списку.

- НЕВІРНО СФОРМОВАНИЙ ПАКЕТ ДОКУМЕНТІВ В РОБОТУ НЕ ПРИЙМАТИМЕТЬСЯ!!!!

Вітається подача ксерокопій документів, які підтверджують благополуччя туриста: копія техпаспорта на машину, нерухомість, статути підприємств.

 

перелік необхідних документів для відкриття угорської транзитної візи Ви можете знайти тут

Увага!

Ваш браузер застарів, для коректного відображення сторінки встановіть нову версію браузера.

FireFox >>> Opera >>> Google Chrome >>> Internet Explorer >>>

закрити