Trident on Facebook

Великобританія


УВАГА! Подача документів на відкриття візи відбувається особисто туристом та за попереднім записом в on line режимі.

 

- Для запису необхідно заповнити анкету і  вказати адресу готелю та період проживання. (Зразок анкети)

- Оплата за візу здійснюється на місці, вартість - 125 Євро для всіх категорій.

-документи розглядаються у Варшаві 21 робочий день і консульство залишає за собою право затримувати видачу документів, без пояснення.  Тому рекомендуємо подавати документи завчасно.

Вартість послуг компанії: 1000 грн

 

До послуг компанії входить:

-         заповнення анкети для подачі у посольство он-лайн

-         запис на співбесіду

-         консультація по пакету документів

Для перегляду інформації натисніть на "+"

Показати все / Приховати все

fold faq

Необхідні документи для дорослих

- закордонний паспорт (дійсний не менше 6 місяців від дня закінчення подорожі). При наявності двох паспортів, подаються обидва паспорти з копіями всіх сторінок

- копія українського паспорта. Оригінал внутрішнього паспорта потрібно мати при подачі документів у консульстві

2 фото 3,5х4,5 см. (80 % обличчя на білому фоні)

- довідка з місця роботи із розбивкою за останні 6-ть місяців (+переклад), з вказанням наступних даних:

* ім'я та прізвище працівника, його посада, стаж роботи, місячний оклад

*замітка про надання йому відпустки з гарантією збереження посади на момент поїздки

* назва і точна адреса підприємства, контактні стаціонарні телефони центрального офісу

(при наявності адреса і телефони філії, де дійсно працює заявник візи). Довідка виписується на фірмовому бланку з

підписами директора і головного бухгалтера.

Рекомендована заробітня плата - мінімум 8000 грн.

- довідка з банку із рухом коштів за останні 3 місяці (+переклад)

- копія свідоцтва про одруження/ розлучення/смерть одного із подружжя (+переклад)

- копія українського та закордонного паспорта чоловіка/дружини

- документи на власність майна (квартири, авто і т.д.) +переклад

- ваучер на готель

- лист або запрошення від приймаючої сторони

- страховий поліс з покриттям 30 000 євро

- бронювання авіаквитків

***Рекомендується подавати додаткові документи, що підтверджують доходи сім'ї (установчі документи, сертифікат власника акцій) +переклад

fold faq

Необхідні документи для дітей

- 2 фото 3,5х4,5 см (80% має займати обличчя)

- копія свідоцтво про народження дитини (+переклад)

- довідка з місця навчання (де вказано, що адміністрація навчального закладу не заперечує щодо подорожі). +переклад

- якщо дитина подорожує лише з одним із батьків необхідно мати нотаріальний дозвіл від іншого з батьків +переклад

Увага!

Ваш браузер застарів, для коректного відображення сторінки встановіть нову версію браузера.

FireFox >>> Opera >>> Google Chrome >>> Internet Explorer >>>

закрити